saker att köpa med ett iTunes-presentkort

När du ger någon ett presentkort, är en stor sak att kunna göra för att peka ut alla möjliga saker som de kunde köpa med det. Detta gör dem omedelbart inse vad en mångsidig gåva de fått och gör dem glada över möjligheten att använda det. Med ett iTunes-presentkort detta är särskilt fallet eftersom de inte kan vara medveten om alla de olika saker som du kan använda en att köpa – särskilt om de har en iPad eller en iPhone som har tillgång till App Store. Som sådan då tala om för dem vad de kan köpa med ett iTunes-presentkort kan inte bara få dem mer upphetsad vid tanken på shopping med det, men också se till att de använder den för att köpa något gott snarare än bara slösa bort det. Här kommer vi att lista några saker du kan använda ett iTunes-presentkort att köpa.

Musik: Det första folk tänker på när de tänker på iTunes är musik och det är där du kan ladda ner en rad låtar till din telefon, dator eller MP3-spelare. Det fina med iTunes är att du kan välja enskilda spår i stället för att plocka en hel CD, och du kan söka efter gamla eller obskyr musik som du aldrig skulle kunna hitta i en butik. Berätta för din mottagare att få en ordentlig titt på de spår de vill och inte bara köpa det senaste albumet, som inte kommer att använda kortet till fullo.

Filmer: The iTunes-presentkort är inte bara bra för musik, men också för filmer och episoder TV. Om de har en nyare enhet som en iPod Touch eller en iPad, då de kan använda detta för att hämta en rad filmer och sedan titta på dem på språng. Det kostar ungefär lika mycket som en hyra utom här du kan hålla dem och titta på dem så mycket du vill.

Apps: Det är där iTunes-presentkort verkligen kommer till sin rätt, och antalet program och spel du kan ladda ner för en iPad eller iPhone är förbryllande – något som kan göra livet roligare och mer underhållande. Till exempel kunde de hämta TomTom app och detta skulle ge dem turn-by-turn satellitnavigering som var lika effektiv som någon apparat som de kan köpa. Alternativt kunde de hämta ett 3D-spel som Tony Hawks Pro Skater 2 vilket är mycket beroendeframkallande och skulle ge dem massor att göra på någon tågresa, eller de kunde hämta den fantastiska (om än 2D) Sonic the Hedgehog Episode 4 som är den direkta och efterlängtade uppföljaren till den gamla Megadrive spel och precis lika bra. Många andra program finns för att visa dig vägen till närmaste pub, för att stämma din gitarr, för att förändra ditt ansikte, för att använda ett FTP och mycket mer.

Böcker: iTunes har nu en bokhandel också och detta är för enheter som iPad som låter dig läsa böcker enkelt och trivsamt. Med ett iTunes-presentkort världens litteratur är på mottagarens fingertopparna.