bror färglaser-allt-i-ett omdöme

Är det konstigt att HP ser över sin axel nu och ser skrivare som bara några år sedan ansågs bara “låg kostnad konkurrens” flåsar företags halsen som de “billiga” skrivare hantera mer kapacitet och är mer kapabel än den äldre HP?

Detta är speciellt sant för Brothers MFC-9979CDW färglaserskrivare allt-i-ett-skrivare med trådlös nätverksanslutning inbyggd, liksom standard nätverk redo att gå och på grund av det faktum att allt som krävs är en vanlig USB 2.0-kabel och en snabb dator och du har själv en nätverksansluten skrivarserver.

Vidare erbjuder Brother färgutskrift, liksom möjligheten att kopiera, faxa, skriva ut och skanna, något du min inte hitta i din mid-range andra laser varumärke färgskrivare, ännu. Åtminstone inte på i en arbetsgrupp / företaget orienterade skrivare.

Brother kan hantera upp till 30.000 visningar per månad med en hastighet av 30 sidor per minut, bara lite långsammare än HP och, medan hastigheten kan vara något långsammare, du fortfarande få färg kapacitet.

En sak som man bör veta från början om Brother är att det inte är ett “litet fotavtryck” rutan. Vid 20,7 x 19,3 x 20,9 inches, kommer detta att behöva omfattande territorium var du ställer in det och när det gör hantera upp till 300 sidor i sitt standard pappersfack, kan du sätta lite fart med nästan 800 procent när du installerar 800 sida papper låda alternativet, vilket ger dig totalt 1100 sidor utskrift. Men vid 62 pounds det är inte precis en maskin som kommer att flytta någonstans mycket snabbt. Ja, om den behöver service, är chansen två fältservicetekniker kan visa upp att arbeta på det. Det är en stor maskin.

Vad mer kan man säga om en skrivare som inte bara hanterar utskrift, skanning, faxning och kopiering, utom att säga att det troligen kommer att bli en av de mest trafikerade, om inte de mest trafikerade skrivare på kontoret så kanske du vill att maxa minne i några enheter skrivare servern ska hantera utdata. Dessutom måste du hålla ett öga på fixeringsenheten tråd eftersom detta är nyckeln till hela skrivaren och om detta går, tittar du på en del ganska dyra objekt att ersätta den. Och från vad vi har hört från tunga användare av dessa maskiner, är Brother efter HP: s exempel genom att hålla kostnaden för skrivaren så lite som möjligt, men laddar tungt för nya bläckpatroner. Det händer hela tiden i bläckstråleskrivare världen.

Fortfarande och allt, är Brother ett stort kontor / arbetsgrupp skrivare som har vissa funktioner som andra stora märken bara inte ännu, och, fast, kommer de sannolikt att ha dem snart, har Brother dem nu.