vetenskapen bakom ljudet av 325 och 325i talare på en BMW.

Du vill bara det bästa, vilket är varför du valt BMW 325 eller 325i. Du köpte den för aerodynamisk design, den fantastiska njurformade galler och särskiljande fyra strålkastare. Det finns en hel del funktioner som är bra med en BMW, men kanske det bästa är bilens stereosystem. Det finns inget som cruising ner motorvägen på en sommardag med dina låtar gör enheten mer som en personlig konsertlokal, speciellt när ditt fordon valet är BMW 325 eller 325i. Stereoljud kan förbättras eller förstörda beroende till stor del på de högtalare du väljer att använda i bilens stereosystem. Högkvalitativa 325 högtalare eller 325i högtalare beroende bashögtalare, diskanthögtalare och drivrutiner mellanregister för att ge dig varje nivå av ljud frekvens som musiken kräver för ljudkvalitet.

Som ni kanske minns från dina vetenskap klasser i skolan, överförs ljud via radiovågor, som produceras när det finns variationer i lufttrycket. Dessa vågor slår dina trumhinnor, vilket fungerar som ett flexibelt membran, vilket gör att membranet att röra sig. Dessa rörelser i membranet plockas upp av din hjärna och läsa som ljud. Samma teori är också på jobbet i bilens högtalare. Förarna använder alla ett membran som är utformad för att plocka upp olika typer av frekvenser lufttryck att föraren lydelse ljud.

De allra minsta förarna kallas diskanter. Dessa enheter är utformade för att plocka upp de högfrekventa ljud som avges från de elektroniska bitarna lagras på mediet som din låt eller ljudbok registreras. Högfrekventa ljud görs när lufttrycket förändras snabbt. Dessa snabba förändringar orsakar membranet i diskanten att vibrera snabbt, och dessa vibrationer översätts av högtalaren i högfrekventa ljud.

De största drivkrafterna kallas woofers. Lågfrekventa ljud kan lätt plockas upp av woofers. Deras storlek uppmuntrar membranet i dessa förare att röra sig långsamt, vilket är en liknande rörelse som flacka ljud skapar i vågfrekvens. Woofers är inte ditt bästa val att plocka upp högfrekventa ljud eftersom det är svårare för membranet att vibrera snabbare på grund av massan av könen hindrar rörelsen. Könen är den struktur som håller membranet på plats, vid vilken polariteten ändras av elektromagnetiska och permanenta magneter skapar luftrörelsen och vibrationer. Midrange förare är i mellan storleken på de bas-och diskanthögtalare, och följaktligen är i perfekt storlek för att enkelt plocka upp ljudet i mitten av frekvensområdet ljud.

Utmärkt kvalitet auto högtalare kommer att innehålla en bashögtalare, diskant och mellanregister. Dessa kommer att plocka upp varje nyans av ljud på din favoritmusik som du spelar in din BMW 325.