undersöka de olika mobiltelefoner med OLED-display

Detta är något som alla talar om. Det är spänningen som driver den aktuella branschen och det är varmt. För år folk har satt upp med displayer på mobiltelefoner och andra mindre elektronik som, ska vi säga mindre än lockande när du tittat på skärmupplösningen.

OLED är en uppsättning av initialer som står för Organic Light-Emitting Diode, som ligger bara en kort sätt att säga phenominal i lätt att förstå ord. Skärmbilden uppdateras snabbare oso du kan få full motion video som är bra, de är klarare, skarpare och ljusare än något annat på marknaden idag. Och om du får en av de bättre aktiv matris modeller de klarar av att visa upp till fyra gånger så många färger som equivilant LED storlek skärmen. Det första ordet som vanligtvis kommer till MND när ser en av dessa för första gången är wow!

Vanligtvis när något sådant här kommer ut alla vill få en eftersom alla andra har en. Att hålla upp med Jones som det var. Men du kommer att vilja ha en av dessa för mer än bara det gamla trötta anledning. Du kommer att vilja något eftersom det är en dryck av modern teknik som faktiskt levererar vad den lovar i stort sätt och kommer att göra dina ögon glad varje gång som du ser på det.

Du vet att tekniken är solid och här för att stanna eftersom alla stora telefontillverkare ute på marknaden är att anta det. Nokia, Samsung, Ericsson, Sony etc. Om de är ett företag som gör telefoner så du kan räkna med att de antingen redan har eller kommer snart att presentera ett inträde på OLED-telefoner på marknaden.

När du går ut för att handla denna nya teknik bör du göra dig själv en tjänst. Ta din nuvarande telefon och visar de två sida vid sida. Inte för att du kommer att behöva för att fatta beslut om att den nya stilen av skärmen är fällt en bättre upplösning. Men det kommer att låta dig direkt jämföra skillnaden mellan den telefon som du använder för närvarande och är bekant med rätt bredvid den senaste och bästa på marknaden. Det ska visa dig i några sekunder precis hur långt det har kommit tillsammans med denna generation av mobiltelefon displayer.

Du kommer genast att märka att skärpan i saker som GPS i telefonen eller videomeddelanden och även text dess self är lättare att läsa när du gör textmeddelanden och / eller snabbmeddelanden ot Twitter från Twitter. Ibland måste du vänta en lång tid för tekniken att komma till den punkt där något verkligen vettigt och gör att du behöver köpa något. När det kommer till OLED-displayer du kan säga tat tiden är här och du måste komma på tåget så fort du kan. Och jag har haft en lång tid för detta själv men det dags att gå vidare nu.