Sony Bravia xbr65hx929 65-tums översyn

Det finns så mycket man kan hitta för att säga om Sonys XBR65HX929 65-tums HD-TV att det är svårt att veta var man ska börja. Man skulle kunna börja på den mycket fina 2D/3D återgivande levereras av 240 Hz upplösning aktiv skärm / slutare teknik och oändliga kontrast justering så att videor behåller sin ljusstyrka, tydlighet och djupa nyanser av svart.

Eller kan man fokusera på det faktum att XBR65HX929 är toppen av Sonys Bravia linje och att varje Bravia-kompatibel enhet som är ansluten till XBR65HX929 är inte bara automatiskt uppdateras med de senaste och bästa programvara förändringar, om det har funnits någon, men någon video visas av Bravia-kompatibla enheter har fin kvalitet.

Men kanske borde man börja från början så att du vet från början att när du köper Sony och en kompatibel Blu-ray-spelare eller PlayStation III, kommer du att ha tillgång till Internet, eftersom det är WiFi-kompatibel ( 802.11 b / g / n), såväl som DLNA-kompatibel så att varje DLNA-enhet kan komma åt detta system också. Detta innebär att du inte bara har tillgång till de många Sony apps tillgängliga via Sony Network, men att du också kan ladda ner Internet-innehåll via ditt hemmanätverk s router.

Den XBR65HX929 drivs av Sonys X-Reality Pro motor så att varje pixel av underhållning som kommer genom att skärmen analyseras för bästa prestanda. Förresten, hjälper Motionflow XR960 styrsystemet att eliminera oskärpa som kan ha orsakats av hopp styckningsdelar av snabba kamerarörelser så att videon ser du kommer ut klart och tydligt.

De XBR65HX929 arbetar vid 240 Hz upplösning i native HD-video-läge, och när den används med en blu-ray-spelare eller PlayStation III, tillsammans med systemets 3D Active Shutter-glasögon, innebär att varje video du ser är tydliga och skarpa, oavsett det är en actionfilm eller en dokumentär. En hel del av detta, naturligtvis, beror på videon motorn, liksom Sonys omedelbar ljusreglering video funktion som stänger av ljusstyrkan i den extra ljusstyrka kommer att skada en scen.

Som ni ser finns det mycket att tala om Sony XBR65HX929. Att det är en av marknadsledarna med Samsung är ganska förståeligt. Efter allt, du får uppslukande 3D-teknik, en låg-reflektion Gorilla Glass, lätta glas lins och inbyggd anslutning till Internet. Det visar även dina svagt ljus familj videor eller stillbilder. Allt som allt är det ett mycket bra system.