skolsystem och den globala uppvärmningen – lära barn om orsakerna till den globala uppvärmningen

Den globala uppvärmningen är nu undervisas, i varierande grad, i de flesta offentliga skolor, med en stor del av tiden ägnas åt den konstgjorda orsakerna till den globala uppvärmningen, men med väldigt lite tid brukar avsätta för att förklara de andra naturliga orsaker till detta fenomen. Dessa framtida vuxna måste förstå precis hur allvarlig den globala uppvärmningen är, vad påverkan människan har på det och vad vi kan och inte kan ändras om processen, om de ska lyckas som vuxna. Ju mer vi förstår om alla orsakerna till den globala uppvärmningen, desto bättre förberedda kommer vi att avsluta det.

De flesta människor, inklusive barn, skulle förmodligen inte kunna identifiera några av de vanligaste orsakerna till den globala uppvärmningen om du skulle be dem att förklara allt de visste om det. Detta är sorgligt verkligen eftersom det är dessa människor i de kommande åren som kommer att kunna möjligen hjälpa till att kontrollera och stoppa orsaken till den globala uppvärmningen, och vi, som nation, inte förbereder dem så mycket som vi skulle kunna vara. För att bättre förbereda våra barn, måste våra föräldrar och lärare göra allt för att lära våra framtida ledare, forskare och medborgare allt som idag är känt om orsakerna till den globala uppvärmningen.

ta ställning och engagera

Om du känner att din lokala skoldistrikt inte gör tillräckligt för att utbilda sina elever på orsaken till den globala uppvärmningen så kan man alltid gå till nästa föräldrar möte för att diskutera din oro. En annan väg är att be om ett möte med rektorn, antingen på egen hand eller med en grupp av liknande berörda föräldrar, så att du kan förklara dina problem med den nuvarande läroplanen. {Det är viktigt att vi lär allt vi möjligen vet om orsaken till den globala uppvärmningen så att vi kan alla ta ansvar för våra handlingar på miljön.
| När allt är en av de lärdomar som skolorna är tänkta att undervisa att ta ansvar för resultatet av dina handlingar, och den globala uppvärmningen är ett utmärkt exempel på detta.}

Bara att ha några möten om den globala uppvärmningen lektioner på skolan är inte tillräckligt – du bör vara beredd att göra mer. Se till att dina barn är väl utbildade på temat global uppvärmning genom att ge lektioner hemma genom dina egna ord och handlingar. Detta gör att du kan lägga till vad skolorna har undervisat samt förstärka tidigare lektioner – något vi bör alltid göra som föräldrar, särskilt på en så viktig fråga som den globala uppvärmningen. Det är ditt jobb som förälder att se till att dina barn får den utbildning som de behöver för att växa till starka utbildade vuxna.