ir blixtljus och dess tillämpning för att upptäcka paranormal funktion

Bradford helt nyligen börjat utveckla en IR strobe som vid användning i kombination med IR-kameror kan ta någon snabb rörelse prestanda i ett rum med fullt mörker. IR strobe, IR blixtljus har olika typer av applikationer inom industrin och till exempel IR blixtljus har använts för att övervaka roterande maskin, vibration för komponenter oscillerande eller dess strukturer, och för att balansera fortsätter i år tillsammans. Som menade med Bradford, avser hans strategi för att utveckla apparaten till avsikten i många undersökningar för att använda minsta typ av ljus möjligt så att gripa fenomen som inte får inträffar medan utredarna tände ett rum helt eller många människor är förbjudet om. Han rådde också säkerhets varningar om användningen av IR-strobe belysning visas ljusspektrum så att dess effekt på människor som har epilepsi samtidigt desorientering för de som exponeras under längre perioder till IR strobe, IR strobe ljus bara.

Hur som helst, avser Bradfords viktigt resonemang teori på att andarna kan inte visas vanligtvis med undantag för de infraröda eller andra typer av områden. Enheter finns nu metoder som tillåter en att se i mörker, liksom frågan om att djuret kan utföra. En teori är det att djuren kan se andar och därför de visar sina reaktioner på vissa speciella saker helt oväntat eller suckar vid denna sak, som tydligen verkar vara oviktiga händelser. Blandning denna ansökan tillsammans med paranormala teorier kvar i modet, har Bradford gett teorin att även om andar befinner sig i andra typer av mått, eftersom många människor är av den uppfattningen att det inte kommer att vara ute på banan för att anta att dessa andar gör deras rörelser i mycket olika takt i hastighet än den för mänskliga dimensionen. För anpassning av IR strobe, skiftade Bradford bort lampan för regelbunden användning ersätta den med IR strobe, IR strobe ljus.

Detta tillåter Bradford att styra strobe kurs för att experimentera med olika hastigheter. Med hjälp av en typ av sak som Shot videokamera man kan täcka dess inbyggda IR strobe, IR blixtljus mycket enkelt genom att placera en typ av objekt framför positionen av LED eller med hjälp av små typ av band. Man kan använda IR strobe, IR strobe ljus som ljuskälla.