din guide till samsung un55c8000 3D HD-TV

Jo det ser ut som 3D är här för att stanna. Avatar började bollen i rullning och ganska mycket varje film sedan har hoppat på tåget. Nästa självklara steg var för 3D-tv att bli tillgängliga och de gjorde – bara några korta månader efter 3D vurm började. Tidiga försök hem 3D var benägna att några buggar. Samsung har varit ledande när det i stryka bort dessa buggar och Samsung UN55C8000 är en av de enskilt bästa 3D-TV-apparater på marknaden just nu.

Vad jag gillar med denna tv är att Samsung har öser på funktioner – du får en massa tv för det pris du betalar.

Först ut är bildstorleken – 55 inches av tittar himlen. Kan du föreställa dig vad din favoritfilm kommer att se ut på en 55-tums skärm? Eller nästa stora spel? Ovanpå att det är LED-skärm så att du får otroligt hög upplösning, färgdjup och ton. Denna TV ser ännu bra avstängd – skärmen är en mycket djup svart så det ser lika imponerande bara sitter där.

En annan bra funktion är den inbyggda mediaspelaren. Just det – du behöver inte ens använda en separat mediaspelare för att njuta av alla dina favoritfilmer, musik och digitala bilder. Anslut bara din USB-enhet direkt till denna TV och bort du gå.

Du får full 1080p HD-utgång med denna tv och ljudet tas om hand av två 15 watts stereohögtalare. Skärmen i sig är kantupplyst. Vissa människor har klagat på detta, men de verkar vara i mycket liten minoritet.

Slutför klokt att du får en borstad titan fallet på denna TV som kan skjuta vissa människor, men åtminstone det är neutralt så det inte kommer att kollidera med din nuvarande inredning system i ditt hem – en metallfinish kommer att matcha upp med nästan vad som helst.

Om du vill njuta av den stora skärmen upplevelsen hemma men gillar inte bränna genom elektricitet då denna TV är idealisk för dig – den förbrukar 50% mindre energi än den behöver för att få betyg Energy Star – ja det är verkligen så bra.

Naturligtvis är detta en 3D-TV och det är en av de största funktioner men bara inte glömma att njuta av den fullständiga 3D-upplevelse du kommer att behöva en 3D-TV, en 3D Blu-ray-spelare och 3D-glasögon – helst alla från samma tillverkare så att det inte finns några kompatibilitetsproblem problem senare.

Den UN55C8000 är inte billig, men sedan får du vad du betalar för folks!