tre goda skäl för att du vill ersätta ditt hem intranät switch med en hanterad web switch

Någonsin försökt att ersätta ditt hem switch kontorsnätverk med en hanterad switch? Om så är fallet, var du en av de framgångsrika som hamnade åtnjuter fördelarna? Eller var du en av de många som inte riktigt göra det? Mest aldrig ens försöka. Några visste inte var du ska börja, så att de aldrig riktigt kom igång. Spöke okända faktorer skrämde bort en del. Andra aldrig riktigt förstått de potentiella fördelarna och fick urspårade, gå vidare till något annat.

När du verkligen förstår om det, de saker som har hållit dig tillbaka blekna bort. Så låt oss gå vidare och undersöka 3 skäl till varför du kanske vill ersätta hemmet switch kontorsnätverk med en hanterad switch.

Först, med ett hanterat nätverk switch du kan väl fördela bandbredden i nätverket. Ja, jag hör din invändning att din övervakningsbar switch fungerar alldeles utmärkt .. Jag håller med dig. Det är en bra poäng, men kan du verkligen strömma media som högupplöst video och din högsta kvalitet ljud över nätverket, glitch gratis?.

Andra, med en hanterad switch du kan ta hand om de ansökningar som behöver korta fördröjningar, som dina VoIP-telefoner. Plus, Vem gillar filmer vars ljud hoppar från gång till gång. Och varför inte ta det bästa av din nätkapacitet?

Tredje och sista, har priserna på managed switchar komma ner och förvaltning är enkelt med ett webbgränssnitt. Detta kommer sannolikt att innebära att du inte kommer att punga så mycket mer ur fickan, och du kommer att kunna få en hel del. Och återigen, måste du titta på de tre ovannämnda skäl!

Tänk på dessa orsaker och hur de tillämpas på din situation. De är tillräckligt starka skäl för att övertyga många att byta hem switch kontorsnätverk med en hanterad switch. Vad tycker du?

Allvarligt nu, bara tänka på det för ett ögonblick. Inte dessa skäl gäller för dig? Kanske du borde verkligen byta ut automatisk switch med en hanterad switch? Vad tycker du?.