topp HDTV mediaspelare omdöme

I vad som verkar vara ett annat kapitel i en pågående kriget för dominans av din nöjescentrum, det är bokstavligen ett hav av mediespelare utvecklas från vilken du kan välja och om det enda som är säkert om den här marknaden är det faktum att det kommer att förändras .

Till exempel är Apple erbjuder sin Apple TV-spelare, medan Google TV som erbjuds genom ett antal mediaspelare som mottagare erbjuds av Logitech, och sedan finns det D-Links Boxee Box, och sedan finns det kompletta videotjänster som erbjuds av Roku s LT.

Med tanke på den mängd tuners för att tänka på det kan vara förvirrande, men om du läser på lite, kommer du, förhoppningsvis hitta lite klarhet, börjar med Apple. Den starkaste sak om Apple erbjuder, Apple TV, är att det förmodligen har den trevligaste proffsiga låda av gäng. Det är en fin svart med Apples logotyp framträdande plats som bara om hela locket.

Och det finns bara en tråd verkligen behövs för denna enhet, så det har att gå för det, om du bara råkar ha en Apple-kompatibla system som inte bara använder Apples high-speed patentskyddad anslutning och ett abonnemang till Apples AirPlay. Om du har dessa villkor, då du är redo att ta itu med de appar som Apple erbjuder i iOS och dess egenutvecklade webbläsare, Sahara, vilket är trevligt, men långsamt, i bästa fall. Under tiden har man också ett annat problem och det är att om du vill komma åt något, men tjänster som erbjuds av Apple, så du är låst till Apples universum och du kan inte komma åt något som du kan vara tillgängliga via Android eller genom andra viktiga tjänster såsom som Netflix eller YouTube (en Google-baserad tjänst).

Den Boxee, å andra sidan, får du tillgång till de många appar som erbjuds av Android, men – och det är ett stort men – resultaten är ojämna. Ja, kan du få tillgång till alla Googles innehåll, inklusive allt du har lagrat eller spelat på Google TV. Frågan här är att innehållet i de program skrivna för Google, såvida de inte är skrivna av Googles programmering personal själv, är ojämn – vissa är mycket, mycket bra, medan andra är inte riktigt lika bra.

Ändå erbjuder den Boxee dig världen av Android och Google TV, som är ganska bra, men sedan igen, du låser dig till en annan proprietary nätverk, Google. Nu, beviljas detta är långt öppet, trots allt, är det Google, men ändå är det ett nätverk och när den gör uppmuntra tillägg till sin Android bibliotek av applikationer, är ett nätverk fortfarande ett nätverk.

Vilket leder oss till de tjänster som erbjuds av Roku. Ja, behöver du mer kablage för att knyta ihop allt så att det fungerar korrekt, men du har också tillgång till native HD (1080p) för HD-TV och tjänster som Netflix, YouTube, Facebook och andra.