en stor 7.1 kanals hemmabio receiver

Yamaha erbjuder en stor 7,1 kanals mottagare hemmabiosystem som verkligen ger utmärkt värde och som också ser till att du kommer att njuta helt fantastisk video och ljud upplevelser. Det är förvisso en mottagare som också har många intressanta funktioner, inklusive HDMI uppskalning samt byta och du kan också ansluta din iPod med denna 7.1 kanals hemmabio receiver.
Dessutom har det även XM Satellite Radio och inbyggd nätverksanslutning för att ge bättre verksamhet – och allt detta kostar dig ungefär femtonhundra dollar. För detta pris får du en utmärkt 7,1 kanals mottagare hemmabiosystem som kommer att ge dig bra service nu och även långt in i framtiden.
enastående ljud
Några av de mer tvingande skäl till varför det lönar sig att köpa en 7.1 kanals receiver hemmabio såsom Yamaha V2700 inkluderar enastående ljud i stereo samt surroundljudsläge, konvertering från analog till HDMI-videosignaler och det finns många andra alternativ öppna för dig när det gäller att inrätta och anpassa dina högtalare.
Nackdelen med detta 7.1 kanals hemmabio receiver är att det är en ganska tung bit och så när du lyfter eller flyttar den måste du vara extra försiktig. Dessutom har det bara en enda subwoofer och det finns inte någon Sirius Satellite Radio uppkoppling heller.
Men alla sagt och gjort, denna 7.1 kanals hemmabio receiver från Yamaha har gott om kraft och om du har ett normalstort rum då detta kan mycket väl vara det rätta valet för dig som du kommer att få njuta unquestioningly spännande ljud och med funktioner såsom 7.1-kanals surround bearbetning och video uppskalning och förmågan att omvandla analog till HDMI video du säkert få en hel del.
Ett annat alternativ som du gör klokt i att kolla i din strävan att hitta ett bra 7.1 kanals receiver hemmabio, är Denon AVR-2807 7.1 kanals hemmabio receiver värt en andra titt. På Consumer Electronics Show det verkligen upphetsad alla som var ute efter en mid-range-receiver i tusen dollar sortiment.
Hjärtat i ditt digitala hemmabiosystem är utan tvekan en bra digital hemmabio receiver. Detta är den komponent som styr och synkroniserar alla andra komponenter i ett digitalt hemmabiosystem. Här igen kan du kolla in märken som Yamaha och Denon och Panasonic. Det finns faktiskt många alternativ att välja mellan förutom dessa stora märken och du kan kolla in den lik av Harmon Kardon och JVC samt Sony.