den Oster 5838 expressbake breadmaker

Vissa människor söker bakmaskiner som kan göra det hela, med så många funktioner att det kan ta dagar att lära sig hur man arbetar allt. Andra människor, däremot, vill bara ett bröd maskin som gör grundläggande brödbakning, och gör det snabbt. För dessa människor, är den Oster 5838 expressbake breadmaker precis vad de letar efter.

Den Oster 5838 expressbake breadmaker är en kompakt, prisvärd bröd maskin som kan baka upp till en £ 2 limpa i ungefär en timme. Även om det är inte en av dessa top-of-the-line bröd maskiner med alla klockor och visselpipor som går längs med dem, har det fortfarande massor av bra funktioner som gör baka bröd en enkel och rolig process. Det finns en tidsfördröjning funktion som kan ställas in för upp till 13 timmar, vilket gör det möjligt för dig att lägga till ingredienser till brödet maskinen och ställ in den att börja baka senare. Detta är bra för dem som vill vakna upp till ett nybakat bröd på morgonen, eller komma hem från jobbet till en. Det finns också en värmande funktion som kommer med den Oster 5838 expressbake breadmaker som kommer att hålla din bakade brödet varmt i upp till en timme efter att det är gjort.

Den Oster 5838 har programmerbara inställningar, och olika cykler för att tillgodose olika typer av bröd, såsom vete, vitt eller fullkorn. Den har även en inställning för att göra pizza degen. Den har en enda knådning paddla, och även om vissa människor tror att två knådning paddlar fungera bättre för jämnare knådning, verkar paddeln i Oster 5383 för att vara helt adekvat – det står upp för de flesta något som du kan kasta in i ditt bröd ingredienser.

För seriösa break bagare som tillbringar mycket tid på att skapa egna bröd, rullar, eller skorpor pizza, kan Oster 5838 expressbake breadmaker inte “lastad” nog för dem. För en vanlig människa som bara vill ha lite god nybakat bröd på en ganska regelbunden basis utan att behöva ta en klass för att lära sig att använda en maskin, är expressbake perfekt. Det finns bara tillräckligt med funktioner för att göra en bra limpa i en mycket kort tid, och är tillräckligt enkelt för alla att kunna använda. Denna middle-of-the-road, snyggt kompakt bakmaskinen är perfekt för upptagna människor som fortfarande vill en liten smak av gammal hederlig husmanskost då och då.