Sony KDL37W5500 översyn, AI en nära seger för Sony LCD-TV w-serien

Det finns inga sannare ord att säga när folk skulle säga att en Sony LCD-TV är en märklig TV. För år de har varit utgångspunkten för varje TV, LCD, plasma eller CRT för den delen. Men som resten av TV tillverkningsindustrin samfundet har fångat upp, har marknaden för de bästa uppsättningar kvalitets-TV blivit extremt tight. Och av den anledningen, till sin bästa först checka ut vilka alternativ du har tillgängliga för dig. För någon som är på marknaden för en 37 tums LCD-TV, då Sony KDL37W5500 LCD-TV är något som du kanske vill överväga.

Det, aos bara rättvist att säga att när vi letar efter högsta kvalitet TV, är Sony bland de bästa märkena som de flesta konsumenter skulle överväga. Sony har definitivt förtjänat detta rykte. Denna japanska företaget har konsekvent kommit med prestationshöjande tekniska innovationer som har människor clamoring för sina produkter. Sorgligt dock, som alla saker i livet, det, aos inte perfekt och har sina egna brister. Med Sony KDL37W5500 det kan mycket väl vara dess svarta utgång. Även om det fortfarande utmärkt för klassen intervallet det befinner sig, skulle det ändå vara märkbar för diskriminerar TV-tittaren. Men om du vill ha en snygg TV för ditt vardagsrum med exceptionell bildkvalitet, sedan Sony KDL37W5500 LCD-TV är precis rätt för dig.

Dessutom kan dina favoritfilmer vara bäst när du använder Sony KDL37W5500, AOS 24p True Cinema kapacitet. Detta innebär att du, Aore titta på filmen som det visas på biograferna, med 24 bildrutor per sekund. Och med en uppsjö av bildjusteringar tillgängliga kan du anpassa inställningarna efter dina egna önskemål.

Spara energi är vad Sony KDL37W5500 handlar om. Det spelar? T kräver hög energi utgångar och har utrustats med energibesparande inställningar och miljövänliga funktioner. Till exempel, en inbyggd ljussensor känner av belysningen i rummet och justerar ljusstyrkan på skärmen för att spara på energi och bibehållen utskriftskvalitet video.

Anslutningar och tillgänglighet är en annan av de starkaste punkterna i Sony KDL37W5500. Flera HD-enheter kan anslutas samtidigt som denna 37 tums Sony LCD-TV har fyra ingångar för HDMI med två beläget i sidan och två på baksidan. Till skillnad från andra LCD-TV med mindre HDMI-ingångar, du don? T måste koppla någon av dina enheter bara så att du kan använda en annan. Det finns också en USB-port där du kommer att kunna njuta av bekvämligheten av att se dina favorit-filer som videofiler, bilder och även spela dina MP3-filer. Arkiv leka och tittar görs enklare med XrossMediaBar eller XMB-menyn mjukvara. Andra portar och uttag som kan hittas på Sony KDL37W5500 finns 2 SCART-uttag, en PC-ingång och komponent-och kompositvideo ingång. Det finns också en annan funktion som sätter Sony KDL37W5500 bortsett från de andra i sin klass. En Ethernet-port finns tillgänglig där du kan ansluta din LCD-TV till ditt hemnätverk med DLNA-teknik Hemnätverk där du don? T behöver koppla upp din bärbara dator eller PC till din TV för att visa filer från din dator.

Så mycket som det finns vissa brister till Sony KDL37W5500, dessa är mycket liten och kan lätt ignoreras. Detta är inte urskiljbara för de flesta konsumenter och inte riktigt en besvikelse, med tanke på de många bra funktioner som Sony KDL37W5500 erbjuder.