PlayStation 3 konsoller för och emot

När du funderar på att få en ny spelkonsol, behöver du tid att jämföra dem alla. Varje aktör på marknaden som PlayStation 3, Xbox360 och Nintendo Wii, alla har bra funktioner, men PlayStation 3 konsol är en chef på spelet när det kommer till några speciella punkter:

Bevisat i Market

PlayStation 3 ger de bästa funktioner och alternativ för nybörjaren och experten gamer. PlayStation 3 slår ut alla andra konkurrens med dess prestanda och antalet spel tillgängliga

Denna konsol släpptes första gången hösten 2006 och har varit en av de mest populära spelkonsoler sedan dess.

Förvaring PlayStation 3 har olika alternativ när det gäller lagring. Grundläggande versioner konsoler som har en 20GB hårddisk, eller så kan du välja den premie versionen av med en 60GB hårddisk och mer extramaterial.

onlinespel

PlayStation 3 var en av de första att få reda på konsol baserat online-speltjänst. PlayStation Network är en av de bästa online-speltjänster tillgängliga.

blu-ray-stöd

PlayStation 3-konsoler kan spela och lagra på Blu-ray-skivor, multimedia, plus anslutningsmöjligheter med PlayStation Portable.

Om du redan äger en PlayStation Portable (PSP), kommer det att fungera med din PlayStation 3 att kunna överföra data och ta dina spel på språng. Detta är en bekvämlighet att många tonåringar ser som ett måste

Mycket konkurrens har kommit från Xbox360 och Nintendo Wii. PlayStation 3 utklassar fortfarande något av de andra konsolen system främst på grund av att ha två tidigare versioner som testområde.

Det var en av de första att släppas och har haft uppgraderingar att konkurrera med nyare spelsystem som fortfarande kan ha fel att hetsa ut.

Om du funderar på en ny konsol systemet, allvarligt titta funktionerna i PlayStation 3 konsol. De kommer att ge dig den maximala mängden kul med alternativ och funktioner som du någonsin kommer att behöva.