bästa tips för att hitta den bästa luftkonditioneringen

Behöver du köpa en värmepump? Kommer det att vara centrala luft, eller bara ett fönster enhet för ett rum hemma? Välja rätt luftkonditioneringen för ditt hem eller kontor kan vara uttömmande.

Är du ute efter att kyla ett helt hem eller bara ett rum? Vilken storlek är det hem eller rum? Det viktigaste du behöver veta är att storleken på det område som du vill kyla. Detta kommer att avgöra storleken och typen av luftkonditioneringen du behöver för att få jobbet gjort.

Luftkonditioneringsapparater mäts av deras kyleffekter. En enhet mäts i BTU eller British Thermal Units. Ju högre BTU betyg en enhet har, desto mer utrymme kommer det att svalna. Ju större ett rum är, desto fler BTU behövde tillräckligt hantera luftrummet.

Se till att inte köpa en enhet som är för liten för det utrymme du försöker att svalna. I varmt väder, kommer enheten svalna aldrig ner rummet / home / område till den nivå du önskar, om det inte är rätt storlek. Å andra sidan, om du har en enhet som är för stor för det område du kommer att slösa energi kör det.

fönster enheter

Fönstertyp luftkonditioneringsaggregat är en av de enklaste att räkna ut. Normalt denna typ svalnar bara ett rum och den storlek du behöver är en enkel beslutsamhet. Fönster enheter är de mest ekonomiska. Eftersom de passar i fönster, de är lätta att installera.

Ett par nackdelar med att ha ett balsam fönster luft är bullret enheten producerar och fönstret enheter är inte utformade för att hantera stora utrymmen.
Forskning de olika funktioner som fönster enheter kan ha. Ju fler funktioner, desto högre kostnad.

centrala luft enheter

Varje rum i huset kyls ner från den centrala enheten som luft. Det skapar en bekväm och lugn miljö. De flesta nya bostäder byggs med dessa på plats.
En central air enhet ger dig sval luft flöde till varje del av hemmet tänkte en ventil och kanalsystem. En centralt placerad termostat styr temperaturen för hela hemmet. Inget kunde vara enklare för att kyla ner hemmet.

Kompressorn är placerad utanför hemmet. Det är där den största delen av bullret kommer att bli. Fläkten i hemmet kommer att göra mycket lite buller som den pressar den svala luften genom luftkanaler och ventiler.

Du kyla hela hemmet. Var uppmärksam på verkningsgrad och modeller varumärke medan shopping. Dessa enheter är inte billiga att köpa. Alltid jämföra märken och modeller för att göra det bästa välgrundat beslut.

portabla enheter

Det finns portabla luftkonditioneringsaggregat på marknaden idag. Dessa är förmodligen de mest prisvärda sättet att få luftkonditionering eftersom det finns ingen installation krävs. De är portabel och kan utföras från rum till rum. Det är bäst att använda dem i rum som har ett fönster för att tillåta ventilation. De fungerar bäst i små rum. Tänk på att de är mycket bullriga.