Apple iPod Touch mc086bt – stående på toppen av bärbar multimediaspelare heap

Nu med flera modeller i ökande generationer, har Apples iPod har verkligen fångat en stor del av den bärbara multimedia marknaden och det är allt på grund av deras uppfinningsrikedom och innovationer som gör deras produkter att utvecklas ett steg före resten. Vad var en gång bara en MP3-spelare har iPod blivit en multimediaspelare som tillgodoser behoven hos olika människor. Laddad med funktioner och enkel att uppgradera, är iPod Touch MC086BT en av bara ett fåtal i IPod stabilt som ständigt har uppgraderats och omgjorda för att ligga steget före och över konkurrensen.

IPod Touch MC086BT är en 8 GB 3: e generationen modell av den mycket framgångsrika Apple bärbar multimedia raden av spelare. Tillsammans med 8 GB-versionen, den 3: e generationen line up också har mer kraftfulla 32 GB och 64 GB versioner. Även om de kommer från samma senaste generationen, är det viktigt att notera att det IPod Touch MC086BT tekniskt är identisk med den 2: a generationen 8 GB-modellen.

Det har skett några betydande förändringar dock, särskilt med lanseringen av IOS version 4, som är gratis att ladda ner för ägare av en iPod touch. Inte för att den andra generationen var värre, med så många funktioner förpackade i den, jämfört med den första generationen, den nya versionen, trots att ingen dramatisk hårdvara förändring i designen, fortfarande har en hög mark i användning och anpassningsförmåga och dess styre över toppen har inte förändrats heller.

Det är svårt att säga om Apples beslut att hålla fast vid den tidigare designen är bra eller dåligt för iPod Touch MC086BT. Försök att sätta Apple iPod MC086BT och dess tidigare modell tillsammans och du kommer att finna det svårt att skilja de två från varandra, om du inte vända på det som etsningar på baksidan är olika.

Men till förmån för dem som inte har ägt den tidigare modellen och är första gången köpare som syftar till att jämföra den IPod Touch MC086BT till en annan modell av iPod Touch MC086BT också ser ut som iPhone som använder en pekskärm. Enheten levereras med en 3,5 tums skärm som är glaset täckt och har en upplösning på 480 x 320. Det finns också några fysiska knappar som är placerade i den inre konstruktionen. Noterbart är hem-knappen på framsidan nedre sidan av enheten precis under skärmen. Du hittar också på dess övre kant en pausknapp, på sin sida en smal volymkontroll, och på den nedre kanten hittar du en vanlig 3,5 millimeters hörlursuttag och den universella iPod-docka finns i varje modell.

En annan kvarleva av den tredje generationens iPod touch är Genius spellistan. En funktion som låter sina användare att snabbt skapa spellistor med tjugofem låtar som bygger på de musikaliska attributen för en låt som du har valt. Ett tillägg till den tredje generationens modell är möjligheten för Genius spellista funktionen att i sina val rekommendationer från App Store.

Tråkigt men är Apple iPod MC086BT låg mannen på 3: e generationens iPod Touch totempåle. IPod MC086BT var inte välsignats med den nya och snabbare processor byggdes på 32 och 64 GB-modeller. Detta innebär att iPod Touch MC086BT inte har förmågan att göra multitasking, OpenGL grafisk support, ha hem skärmbilder bakgrund använder röststyrning, och andra funktioner med avancerad tillgänglighet. Även med den nya versionen 4-gränssnittet, den gamla hårdvaran bara inte kan enkelt stödja de nyare och mer avancerade funktioner.