Tips om hur du använder digitala diktafoner

Människor använder digitala bandspelare för att spela in många olika saker. Vissa använder det när man försöker spela sin favoritmusik eller spela in ett seminarium som de vill minnas och ta anteckningar på. Dessa enheter ger dem möjlighet att lyssna uppmärksamt på saker och att ha förmågan att skriva ner specifika detaljer senare eller för att visa andra människor vad de hörde.

Många författare och andra människor använder dessa handhållna enheter för sitt jobb och även för deras skola. Det är därför de tycker att det är mycket svårt att göra dessa saker när det bryts ned eller beslutar att det inte vill fungera längre. Men det finns åtgärder som du kan ta – som kommer att hjälpa dig att avgöra problemet.

Det första du bör undersöka när den beslutar att det inte vill arbeta är batterierna. Se till att alltid hålla extra med dig om de varar inte medan du är ute. Eftersom det är digitala måste du köpa den typ av batterier som kan hantera hur mycket ström den använder.

Ibland ljudkvaliteten kan vara mycket dålig och gör det svårt för oss att lyssna på den senare och vet vad folk säger. För att undvika detta problem kan du köpa en mikrofon som kommer att kunna plocka upp ljudet mycket bättre. Stereo mikrofoner är några av de bästa att använda och bidrar till att avlägsna bakgrundsljud.

Dessa brännare har mappar där inspelningarna lagras i. Se till att du håller saker och göra olika sådana för vad du behöver det för. Använda samma mapp för allt kommer att få den att bära ut och så småningom kommer det att börja hoppa.

Övning ger färdighet! Om du aldrig har använt en digital diktafon innan så måste du öva innan stormöte. Se till att du vet vad alla knappar är för och det mest effektiva sättet att använda den.