sony dev-5 digitala kikare med inspelning

Sony DEV-5 Digtal kikare med inspelning är höjdpunkten av en teknik som först gjorde sitt utseende inte långt efter kamerorna gjorde sitt utseende som företag som Eastman Kodak och inte bara utvecklat filmerna behövs för bärbarhet, men också insett att genom att lägga till en andra lins som de kan skapa 3D-bilder.

Visst, bilderna av de tidiga stereopticon kameror inriktade på film och pappersteknik, plus särskilda tittare, men när du köpte systemet, du faktiskt kan få 3D-bilder. Detta var stort bland familjer med början omkring 1870-talet som kamera sjönk. Sony har tagit 3D-tittande till en helt ny nivå med sina DEV-5 Digital kikare med inspelning.

Tänk dig att ta en fågelskådning studieresa för att se en sällsynt gulmagad Sapsucker i sanka områden nära ditt hem. Du tar DEV-5s, lägg dem runt halsen och du är iväg till blinda inrättats av dina vänner när du kan se inte bara Mr och Mrs Sapsucker och familj, men också många andra sällsynta fåglar i 3D. Det stämmer, är det DEV-5 en 2D/3D uppsättning kikare som gör att du inte bara titta på området “normalt” visningsläge – vilket alltid är 3D eftersom de två linserna i kikaren är precis räcker Apart – 31 mm – så att din normala synvinkel är 3D. Du kan växla till 2D, men du måste trycka på en strömbrytare och DEV-5 är låst i 2D-läge.

De DEV-5 digital kikare tar den gamla traditionen av att använda en stereopticon till nya höjder. Du har förmodligen sett bilder i gamla familjealbum (om du inte fortfarande har den verkliga enheten själv och Cartes d’besök – postala kort som fördubblats som 3D-skärmar) där familjemedlemmarna stirrar in i denna konstiga utseende enhet på bilderna. Tja, de ser faktiskt 3D-bilder av vad de tittade på. Den DEV-5 gör detta allt elektroniskt som den har duell Exmor processorer R bild, en för varje lins och dubbla linser som är rätt avstånd från varandra för att visa 3D-bilder utan behov av aktiva eller passiva glasögon.

Exmor R bildbehandling sensorer är unikt placerade så att de samlar så mycket ljus som möjligt. Sensorerna är placerade ovanför den andra resten av kretsen, så att de får så mycket ljus som möjligt utan att ha andra kretskort i vägen.

Det är en ganska känslig enhet, som även har dual-track Dolby inspelningen anlagen (något du inte hittar i de flesta av dina vanliga kikare). Dess förmåga att arbeta i svagt ljus är fantastiskt och kvaliteten på videon det levererar är mycket bra.

Den DEV-5 har en standard brännvidd på 34 mm och använder en 20X hårdvara / mjukvara bildskärm vilket innebär att denna anordning effektivt blir en 340 mm zoom kamera med bra svagt ljus reaktioner. Videon den skjuter i native HD-upplösning (1920 x 1080) läget. Den kan hantera upp till 32 GB flash-minne så att du kan spela in upp till 12 timmar eller bildspråk. Och, låt det är du geotagga fläckar så att när du laddar upp bilder till din dator de plockar upp de områden du vill markerat. Videon går till de märkta platserna först.

Om du är bara intresserad av 2D-läget lämnar DEV-5 7.1MP stillbildsfotografering.

Sammantaget har Sony gjort ett bra jobb med DEV-5. Du kommer inte gå fel om du får en, speciellt om du gör massor av användning av det.