samsung NX10 kamera

Vi känner igen från vår omfattande undersökning under flera år att det som konsumenterna vill ha från sina kameror mognar, vilket vi har återspeglas i förbättringen av Samsung NX 10. Vi har reflekterat i utvecklingen av theSamsung NX10 kamera. Vad gör det och andra Micro Four Thirds-kameror så unik är att den tillåter smalare kameror genom att ta bort spegeln rutan och optisk sökare och ersätta dem med en all-livevisning som använder själva sensorn för att visa en förhandsgranskning. Även om det är mycket mindre, är det fortfarande jam-pack full av funktioner, inklusive HD-inspelning och funktioner som möjliggör snabba actionbilder. Samsung NX10 digitalkamera har en sådan genial design! Den AMOLED display har en svarsfrekvens som är 1000 gånger snabbare än en vanlig LCD-skärm och den har en dynamisk kontrast. Eftersom Samsung NX 10 är betydligt tinier än en stapelvara DSLR kamera, är det en mycket mer rörlig och mycket lättare att bära med sig överallt.

Samsung NX10 Kameran har en inbyggd elektronisk sökare som slås på automatiskt när du lyfter kameran till ögat. Den nya smarta automatiska läget använder motivigenkänning för att optimera inställningarna för varje skott. Även om det är mycket mindre, är det fortfarande jam-pack full av funktioner, inklusive HD-inspelning och funktioner som möjliggör snabba actionbilder. Den stora sensorn och ultrasnabb autofokus ger konsumenterna den kvalitet de efterfrågar samt kompakthet de vill i ett utmärkt paket. Vid tidpunkten för lansera Samsung NX 10-systemet kommer att bestå av NX10 kroppen, 3 olika objektiv, ett Lithium-Ion batteri och laddare, AC-kabel för laddare, USB-kabel, CD med programvara, rem, kamerahuslock, ögonmussla, hot-sko täcka, och handböckerna.

Samsung har inte spelat idén till slutet, kanske för att inte riskera en negativ reaktion från marknaden, har ingen sådan tradition av Olympus. Den var utformad utan en spegel låda eller ett uppdämt prisma, som är två av de stora anledningarna denna kamera är så lätt och betydligt mindre än andra DSLR kameror. Samsung NX10 Camera är en så fängslande design.

Samsung NX 10 ger prestanda och bildkvalitet på en DSLR kamera och portabilitet och bekvämlighet som en kompakt point-and-shoot kamera. Dessa typer av kameror är en ny klassificering av kameror som kallas Micro Four Thirds-kameror. Nyckeln till Micro Four Thirds-kameror och Samsung NX10 Digital Camera är att det möjliggör en smalare kärna genom att ta bort spegeln rutan och optisk sökare och ersätta dem med en all-livevisning som använder själva sensorn för att visa en förhandsgranskning. Linsen anbringa till sensorn, eller flänsen-back, och vidsträckta reduceras. Objektivfattningen reduceras också och slutresultatet är Samsung NX10 med en ALR sensor och utbytbara objektiv i mycket mindre paket. Vi känner från vår omfattande forskning under några år att vad konsumenterna vill ha från sina kameror utvecklas. Med specialiserade redskap öppen för alla och inte längre begränsad enbart till den professionella, fler och fler personer som vill fånga något visionär och berätta en historia genom sin kamera. Alla i alla Samsung NX10 kameran är den nya stora pojken i stan.

Vad du ser i sökaren är i alla avseenden vad bilden kommer att se ut. En av de mer komplexa delarna om att äga en digitalkamera är alla mystifierande inställningar och menyer som användarna måste ta itu med och förstå, men Samsung NX 10 är utomordentligt lätt att lära och användarvänligt. Den har också en smart album funktion som tillåter en användare att snabbt titta igenom igenom alla bilderna på kameran eller katalogen dem något sätt användaren vill.