HP LaserJet 5000 – brett format, tabliod skrivare storlek laser

För arbetsgrupper med unika efterfrågan på 11 x 17 tum utgång, är en tabloid skrivare oftast den bästa, om inte enda, i hus alternativet. Även de skrivare som körs mycket högt i pris jämfört med deras juridiska storlek motsvarigheter, utgångna modeller, till exempel HP LaserJet 5000 kan köpas till rimliga priser. Med specifikationer som kan tyckas långsam i jämförelse med vanliga svartvita laser-enheter, huvudöverklagandet, och i slutändan det enda skälet att överväga en överdimensionerad skrivare, är dess förmåga att skriva ut i storformat.

HP LaserJet 5000 arbetar med en hastighet på upp till 16 MB per sekund i läget för högsta kvalitet, vilket placerar den någonstans mitt i sin klass. Såvida verkligt snabb produktion och hög volym är nödvändig för ditt företags behov, bör detta utskriftshastighet tjäna flesta arbetsbelastningar ganska snyggt. HP: s noll uppvärmningstid är också användbar för att hålla saker och ting tillsammans, särskilt med enkelsidiga utskrifter som ofta skulle ses när det handlar om stora format. Med Snabb fixeringsenhet, första sidan ut kan vara så snabb som 13 sekunder.

En bygga i 100 MHz RISC-processor och 4 MB av ombord minne bistå enheten i toughing ut de stora eller komplexa tryckta krav, men om mer minne krävs för ett specifikt behov, låter HP LaserJet 5000 för uppgraderingar upp till en total maximal minneskapacitet på upp till 164 MB.

Med ett så stort pappersformat, skulle man förvänta sig en stor skrivare och HP LaserJet 5000 fotavtryck av 19 i x 23 cm x 13 cm (B x D x H) är helt rimligt, tillsammans med sin vikt på 50 pounds. Ytterligare pappersmagasin kan lägga till den totala höjden av enheten och sätta enhetens totala potentiella kapaciteten för lagring upp till 1.100 ark. Standard papper lagring vilar på en tafatt 350 ark, medan produktionskapaciteten är 300 ark består av 250 ark upp toppen och 50 i den bakre. Produktionskapacitet är icke utbyggbart.

Andra extra hårdvara alternativ inkluderar en hårddisk för långvarig eller permanent lagring av ofta behövs uppgifter. Medan HP LaserJet 5000: s upplösning är anständigt av alla svarta och vita normer, toppning ut på 1200 punkter per tum, faller det fortfarande brist på någon form av fotokvalitet. Fortfarande, RET upplösningsförbättring paras ihop med HP Ultra Precise Toner möjliggör utmärkt precision när det handlar om tabeller och diagram.

HP ProRes 1200 för kan väljas för bästa bildförbättring eller, om hastigheten är din primära bekymmer, HP LaserJet 5000 kan fungera i FastRes läge som ändå ger full 1200 x 1200 upplösning, men utan förbättring, är mycket snabbare.

Med en maximal månatlig kapacitet på 65.000 sidor, är HP LaserJet 5000 att pågå ett bra tag även under hårda förhållanden. Customizability alternativ, såsom en extern enhet för dubbelsidig utskrift, ytterligare befästa HP LaserJet 5000 som en möjlig kontor viktigt när det handlar om stora format, och är noga med att passa alla små kontor också.