Här är ett nedgånget av en vaktpost G4311 pistol säker

Den Sentry G4311 skjutvapen säker är en stark, tung och trygg 14-pistol säker som kan ändå skydda på bästa endast 8 gevär. Den har tre döda bultar och fem döda bultar på toppen, botten och framkanter, och liksom nära gångjärnen. Alla bultar i säkert är en Inchin diameter, och känner mig stark och pålitlig. På vänster sida av den säkra ett hål möjliggör en valfri avfuktare, och inuti är en hylla som är fullt justerbar. Det säkra levereras dessutom med en avtagbar falsk-botten, enligt vilken flera av dina värdesaker kan placeras.

Interiören i säkert är helt fodrad med material för att hålla bort repor på armarna skyddade i kassaskåpet. För vapen såsom hagelgevär, är systemet med rack justerbar. Låsmekanismen är extremt säker som den kommer komplett med en imponerande fem-nummer elektroniska lås, med en manuell nyckel override. Den pistol säkert är mycket lätt att komma åt, och kanoner insidan kan tas ut mycket snabbt. Väggarna i säkra är tillräckligt tjock, men inte brandsäker. Denna säkra är mycket tung, och kan inte flyttas alltför lätt. För att göra det mer orörliga kan tunga metallföremål eller blyplattorna placeras innanför den falska botten.

Hyllan är inte mycket sorglös, som ammunition kan falla bakifrån, på gevären nedan. Gräva ut lös ammunition från i mellan kanonerna kan vara en svår uppgift. Jämfört med utlösa låsmekanismer eller pistol-lås, pistol kassaskåp ge mycket mer säkerhet. Den Sentry G4311 säker är en kompakt, robust och säker behållare för skjutvapen. becuse av sin vikt, kan det inte lyftas eller stulna mycket lätt. Även om inte billig, är det säkert väl värt sitt pris.

Om du lagrar en massa skjutvapen på ett ställe, och lust att hålla den borta från barn eller från att tas, skulle ett skjutvapen säkert vara rätt köp för ditt hem. Sentry pistol kassaskåp är säker, enkel att hantera, och prisvärd. Och Sentry är en av de bästa säkra gör tillverkarna i USA.