Garmin Nuvi 265WT GPS

Med en 4,3 “widescreen som är sol läsbar, är Garmin Nüvi 265WT en prisvärd GPS-navigator. Du får en livstid av trafik uppdateringar. Det är bluetooth kan användas för handsfree-samtal men det finns inget alternativ för att ha en bluetooth fjärrkontroll med det . Custom POI kartor kan läggas att markera fartkameror och särskilda zoner förutom olika förinstallerade ettor. Kommande POIs kan visas genom att ställa Positionslarm.

De digitalt förhöjda kartor visar skuggade konturer när du zoomar på högre nivåer för din omgivande terrängen ger dig en större bild. Undvika trafikstockningar och omdirigering banor är lätt med denna GPS för att nå din destination snabbt. Du kan navigera till fots eftersom den har en batteritid på ca 4 timmar vilket borde räcka. Du kan utöka minnet och lagra mer data och information genom att lägga till ett kompatibelt minneskort till sin SD-kortplats.

Du får en InCar Sugproppshållare och en USB-kabel för att ansluta den till datorn. Du kan lägga till låtar, bilder eller ljudböcker till din Garmin Nuvi 265WT från underhållning synvinkel förutom vanliga funktioner som miniräknare, enheter och valutakonverterare, världsklocka bland andra. Du kan även ladda ner och installera fler POI Maps beroende på ditt intresseområde och regionen du planerar att besöka. Några häftiga sådana finns att ladda ned från vår PIG Tones POI avsnitt. Och om du är uttråkad med att lyssna på standard-GPS röster, kan du ladda ned de som du tycker är rolig att ersätta standard ljuden.