Evesham alqemi 32sx tv – dessa är bra, vanliga tv-spelare ser ut

Få en ny tv för hemmet är ett stort köp idag. När du spenderar motsvarar vad du använde för att spendera ta hela familjen på semester för flera år sedan skulle det vara klokt att se till att alla beslut som görs är klokt.

Att se till att varje köp du gör är att alla avsikter och syften framtidssäkra måste vara den mest betydande av alla kriterier när de avgör vilka tv att köpa.

Digital-TV (DTT) är ett telekommunikationssystem för sändning och mottagning av rörliga bilder och ljud med hjälp av digitala signaler, i motsats till analoga signaler som används av analoga (traditionell) TV. Det finns ett antal olika sätt att ta emot digital-TV. En av de äldsta sätt att ta emot DTV (och tv i allmänhet) använder en antenn (känd som en antenn i vissa länder).

Syftet med denna artikel är att ta en titt på vad som erbjuds med den nya generationens platt-tv som finns och i detta fall tv i synnerhet är Evesham Alqemi 32SX.

Den Alqemi 32SX är en 32in LCD-TV och priserna för dessa är cirka 600 pounds sterling eller efter 1200 dollar. Upplösningen på skärmen är 1366 X 768 och det gäller att vara HD ready svaret är ja. Den Evesham har 2 (2 RGB) Scart-kablar och typ och antal multimedia gränssnitt de Alqemi 32SX använder är HDMI och 1. Vilken typ av tuner för denna TV är analog och digital och Evesham finns från en mängd olika butiker.

Alla dessa punkter tas i beaktande, hur skulle vi visa Evesham Alqemi 32SX?

Den mest uppenbara stället att börja med så långt som TV: s är i fråga skulle vara den bildkvalitet och vår värdering här skulle 8 av 10, och för ljudkvaliteten vi skulle betygsätta den på 6 av 10. När det gäller tillgänglighet och antal relevanta anslutningar, vår värdering skulle vara 6 av 10. När det gäller den totala nivån av funktioner, skulle vår uppfattning vara 8 av 10 och för användarvänlighet och övergripande valuta för pengarna vi skulle ge det 8 av 10 och 10 av 10 resp.

Äntligen vår allmänna opinionen skulle vara att grafiken från denna TV bör varsla om mer traditionella tv-tillverkare att de hade bättre se upp, det finns definitivt en ny unge på blocket.

Faktum är att med tanke på den mängd olika modeller och gör dem tillgängliga idag bör du hitta något som passar dina behov och din plånbok. Valet, som de säger, är helt upp till dig att avgöra om de ska stanna i spetsen för vad är snabbt föränderlig teknik och mode eller förbli en del av den säkrare men kanske bättre utvecklade mainstream. Vi hoppas att efter att ha läst den här artikeln kommer du att hitta dig själv bättre informerade och som sådan kommer att innebära att det verkligen ingen roll vilken rout du tar.

Vi ber alla läsare att komma ihåg att informationen i den här artikeln om priset på TV är där för illustration och är tänkt som en riktlinje snarare än en absolut citera och bör betraktas alltså.