den perfekta kommersiella ismaskin – Scotsman ismaskin

Nödvändigheten av is i arenan för livsmedelskonsumtion verksamhet är oundviklig. Det finns vissa saker som man måste tänka på innan du köper den ismaskin som isen produktionen att u behöver i en dag, formen på ICES, är kravet på utrymme för förvaring av is, lagring bin och framför allt energiförbrukningen så låg som möjligt. Veta per dag efterfrågan av kravet på is du kan välja storlek och kapacitet en ismaskin också måste du kontrollera hastigheten is skörd som anges i specifikationerna. Det är ett faktum att för att driva en restaurang den dagliga minsta användning av is är ca 1,5 pund per säte. Men i fråga om sjukhus eller hälsovårdsorganisationer siffran kan nå till 15 kg per patient och £ 4 per anställd. Likaså annan plats har olika krav på is. Så med tanke på dessa olika omständigheter rör ismaskin du kan välja rätt kommersiella ismaskin för ditt företag.

Innan investeringar på kommersiella ismaskin är det nödvändigt att veta om den modell av ismaskin du ska välja har god kvalitetssystem vattenfilter. Sådana saker kan ge ett bättre resultat och dra kunder i stora mängder. Att köpa en ismaskin är inte för dyrt eller för komplicerat att underhålla eller hantera eftersom allt är automatiserat och det kräver ingen expertis eller händerna på engagemang. För att nämna ett namn på märkesvaror och ledande innovatör av kommersiella ismaskin är det ingen annan än Scotsman ismaskiner. Flera typer av modeller finns tillgängliga, inklusive stora och små, dyra och billiga, etc. Kolla listan via nätet och du kan också veta om de satser som dessa ismaskiner längs anläggningarna och användningsområden.