Wii Top spel-en förteckning över Wii Top spel som du ska äga

Spela de bästa spelen till Wii är ett måste för alla som vill ha massor av kul. Även om det finns tusentals fantastiska spel till Wii, det finns alltid några som fortfarande topprankad. Så, vad jag ska göra är att dela med dig en lista av Wii toppen spel.

På så sätt kommer du att veta vilka spel är det bästa för att få till din Wii.

Wii Top spel

Ett. The Legend of Zelda: Twilight Princess. Detta spel är awesome. Om du har spelat något av de andra Zelda-spel, kommer du att älska den här. Link ser inte så cartoonish i detta spel. Vilket gör det bättre för mig.

2. Super Mario Galaxy. Detta är ett av de bästa spelen på Wii. Grafiken kommer att blåsa bort. Om du gillar Mario Bros, kommer du definitivt detta spel.

Tre. Metroid Prime 3: Corruption. Detta är en annan topp Wii spel. Detta spel är roligt. Jag rekommenderar starkt att du får det här spelet. Speciellt om du gillar de andra Metroid spelen.

4. Super Paper Mario. Detta är ytterligare ett Mario spel som är häftigt. Om du gillar att spela någon av Mario-spel, få detta.

Fem. Super Smash Bros Brawl. Smash Bros. är ett bra spel att spela. Se till att du spelar detta med flera spelare, though. Det är mycket roligare så. Om du inte har någon att leka med, kan du spela faktiskt människor på nätet. Vilket gör det här spelet riktigt coolt.

Dessa är några av de Wii toppen spel. Om du verkligen vill ha roligt och få ut det mesta av din Wii, ska du spela detta spel. Du kommer att ha skitkul med dem.