trådlösa Bluetooth-hörlurar – 7 saker att utvärdera när man köper ett headset

Bluetooth trådlösa hörlurar har exploderat i popularitet. Du kan inte slå dem för bekvämlighet, eftersom du inte längre har en kabel att ansluta headsetet till enheten. Bluetooth teknisk innovation har också nu förvandlats till en gemensam standard för hög hastighet, kort räckvidd, trådlös överföring och du kan nu hitta en stor mängd tillverkare som har klättrat på tåget. Fler producenter betyder mycket mer konkurrens, och mycket mer konkurrens ger mycket mer valfrihet och driver kostnaderna nere.

Innan du köper sig ett Bluetooth-headset finns ett par faktorer som du bara ska ta under noggrant övervägande.

Ett. Kompatibilitet – Du bör certainthat enheten som du ska köpa är kompatibel med din enhet. Har enheten redan inbyggt stöd för Bluetooth? Om den inte gör det, så kan du också behöva få universella Bluetooth-sändare för att aktivera det.

2. Style baserad på användning – Du hittar ett antal olika typer som finns. Om du ska bära headsetet i ett område där det finns en hög omgivande bakgrundsljud, så du kanske vill överväga att skaffa en betydligt mer traditionell “hörselkåpor” typ stil som ger det bästa ljudet blanking. Om du planerar att bära dem medan du tränar, eller jogga, sedan en “bakom-örat” eller “öronsnäckorna” stil kan möjligen vara mycket mer lämpade.

Tre. Batteritid – Detta kan vara en viktig synpunkt bör du gå att använda dem under en längre tid, där du inte har tillgång till batteriladdning anläggningar. Till exempel på långa flygplan flyg eller långa bilresor. Många enheter dessa dagar har tio (eller fler) timmar “leka” tid inom sina batterier.

4. Ljudkvalitet – Tyvärr inte alla märken och modeller är desamma. Du kommer att upptäcka (som med de flesta konsument elektroniska driftdon) som du kommer att få vad du betalar för. Ska du köpa en enhet för ett pris som är för billigt för att vara sant, då är du kanske kommer att vara missnöjda med ljudkvaliteten.

Fem. Inbyggda kontroller – se till att du köper en enhet som har kontroller byggd direkt på headsetet. Dessa kontroller är i allmänhet för “play”, “stopp”, “framåt” och “bakåt”. Vissa trådlösa Bluetooth-hörlurar erbjuder också kontrollerna för att besvara telefonsamtal, eller ringer mobilsamtal (även röstaktiverad, beroende på vilken typ av mobiltelefon). Genom att ha kontrollerna rakt på hörlurarna då du inte behöver gräva din iPod eller mobiltelefon, ur en ficka för att ändra spår.

6. Inbyggd mikrofon – Flera enheter som för sent har potential att hantera mobiltelefonsamtal tillsammans med att spela din musik. Detta kan vara en mycket praktisk funktion där musiken automatiskt pausas / tystas när det finns ett inkommande samtal på din telefon, och fortsätter sedan automatiskt så snart samtalet har avslutats. För att kunna använda den här funktionen men kommer du vill att dina hörlurar har en inbyggd mikrofon.

7. Brand-och Pris – Det är en hård och snabb verklighet som de bästa tillverkarna är de bästa tillverkarna på grund av att deras produkter är bättre. Se till att du köper en enhet från en erkänd tillverkare. Också leta efter bra priser, men låt dig inte luras in i ett pris som är löjligt billig. Det är sannolikt inte värt det.

Oavsett om du är en gamer, eller någon som vill ligga i sängen och titta på TV utan att störa din partner, eller älskar att lyssna på musik medan du tränar, då du kan upptäcka enastående praktiska små prylar i Bluetooth trådlösa hörlurar. Ha kul!