topp 3 lcd tv varumärken

Frågan om vilken LCD-TV varumärke är det bästa är naturligtvis subjektiv och därför finns det ingen absolut rätt svar, men det finns allmänna riktlinjer för hur man bör följa. Låt, aos göra en genomgång av tre av de största, mest välrenommerade LCD TV varumärken och överväga de unika attribut för varje. Jag anser att dessa tre är de tre bästa, vilket är anledningen till att jag valde dem. De har beställt från sämsta till bästa. Kom ihåg, eftersom ämnet är av subjektiv karaktär detta bör betraktas som enbart en vägledning, om än en mycket noggrann man. 😉

Tre. Vizio: Vizio har gjort en lönsam, kompetent affär av underprissättning sina konkurrenter, AO prispunkter samtidigt som den levererar samma prestanda. Bortsett från deras ständigt närvarande glödande logotyp, utformning av Vizio, AOS LCD-tv är aldrig särskilt spännande, för bättre eller sämre, men de levererar ett imponerande utbud av funktioner, men några av de mer avancerade bildinställningarna aldrig verkar riktigt påverka LCD TV-tittande erfarenhet i en användbar / bra sätt och är bättre att bli lämnad ensam eller stängs av helt. Vizio klarar att över-leverera en mångsidig bild-i-bild-kvaliteter, Äìan ofta bortglömd funktion bland dagens LCD-tv. Med tanke på de priser som de erbjuder, kan Vizio vara en solid val för många konsumenter.

2. SAMSUNG: Samsung spelar, AOT skona någon kostnad när det gäller LCD-tv och de är specialiserade på super high-end. Vad som betraktas som exceptionella för många LCD-tv är bara ett absolut minimum för Samsung, AOS erbjudanden. De ger hög uppdateringsfrekvens (ett antal mäts i Hertz, som hjälper till att förhindra de subtila rörelseoskärpa som LCD-TV är benägna) och utmärkt färgåtergivning. De spika också reproduktionen av djup och rik svärta skapar vissa helt enkelt fantastiska bilder med lika imponerande mättnad. Men Samsungs LCD-TV har en tendens att lida av dålig off avläsningsvinkel och de i första hand rikta mycket stor marknad skärmstorlek. Dessutom, Samsung, kommer aos priserna måste du betala en hög premie för sina insatser.

Ett. LG: LG ganska mycket dominerar LCD-TV marknaden. LG har ett utbud av LCD TV-utbud så olika att det finns en uppsättning för varje användare från high-end, skarpsynta tittare till den nedre ändar tillfällig betraktare. Dess funktioner är ofta omfattande, inklusive allt från avancerad LED-bakgrundsbelysning för iPod / iPhone dockning till full web-anslutna interaktivitet. LG, aos visningsalternativ är alltid exceptionella och satte standarden för LCD-TV marknaden. De ger en mängd användbara anpassningar tillsammans intuitiv meny gränssnitt, även om de ofta saknar på skärmen förklaringar. Prissättningen för LG är oftast i nivå med vad man skulle förvänta sig för en LCD-TV.