kan en allt-i-ett-fjärrkontroll byta alla mina fjärrkontroller

introduktion

När du köper fler och fler prylar, antalet fjärrkontroller i hemmet ökar. Många hem har 4 fjärrkontroller bara för deras vardagsrum TV setup. Till exempel – TV remote, satellit eller kabel kontroll, DVD / Bluray klickern, och en förstärkare fjärrkontroll. Detta innebär ofta att jonglera mellan alla 4 bara för att titta på en film – och i vissa hem, har det blivit så komplicerat, bara barnen kan sätta på en DVD, vilket förbryllade föräldrarna irriterade och letar efter en lösning. Är den universella allt-i-ett-fjärrkontroll svaret?

fördelarna

Den stora fördelen med en allt-i-ett, är du omedelbart har minskat antalet fjärrkontroller ner till en enda enhet. Detta innebär att du kan sluta plocka upp andra att ändra till DVD / musik / lör / etc. Du kan sätta dina andra i en låda, och stoppa dem blir skadade eller förlorade. Den skär också ner på antalet batterier som du behöver.

nackdelarna

Tyvärr, byta så många enheter med en enda fjärrkontroll – innebär att det kan komplicerat att använda. Fler knappar för att täcka mer utrustning kan vara förvirrande. Du måste också köpa en universell klicker som kan driva många enheter du har – typiskt 4 som nämnts. Det kan vara dyrt, och om antalet är högre – priset kan snart gå upp. De layouter av dessa universella fjärrkontroller kan också vara förvirrande. Du måste se till att du är väl känt, märkesvaror teknik – som okända fabrikat vara oförenligt med fjärrkontrollen, även om du kan köp en lärande fjärrkontroll – eftersom detta kommer att tillåta någon att göra för att fungera.

slutsats

Trots en allt-i-ett klicker kan verka som en bra idé, är det förmodligen bäst att bara lära sig att använda alla dina original kontroller. Detta kommer att ge dig större makt över dina enheter – som ingen universell fjärrkontroll kunde täcka alla funktioner i alla dina enheter.