Hitachi 32ld9700 – detta är en utmärkt allround-TV

Med Xmas väg mot oss på ett ständigt växande takt, nu är den tid på året som de flesta av oss granska vad ange vår egen TV och DVD-spelare finns i för att inte gå miste om alla de senaste TV och filmer Satellite. För dem som är intresserade av att köpa en Hitachi 32LD9700 följande artikel kan vara av intresse.

Inte längre ett lätt beslut att fatta, att köpa din nya TV är nu en stor ekonomisk investering. Utgifterna vad som kan vara en betydande mängd kontanter bör du allvarligt fundera vad som egentligen är en stor inhemsk investering.

Med tanke på den fart och snabba tekniska framsteg nuförtiden noga tänka oavsett köp du gör och försöka se inom anledning framtiden förenlighet din tv med branschens normer.

Den senaste telekommunikations system för radio rörliga bilder och ljud kallas digital-TV (DTT) och som namnet antyder detta är beroende av överföring och mottagning av digitala signaler i motsats till den mer konventionella analoga formatet. Med DTT får tittarna begränsas till vad kanaler antennen fångar upp. Signal kvalitet kommer också att variera.

Vid tillämpningen av denna artikel vill vi ta en titt på att köpa en ny platt tv och i detta fall tv i fråga är Hitachi 32LD9700.

Den 32LD9700 är en 32in LCD-TV och priserna för dessa skulle vara i regionen 1000 pounds sterling eller 2000 dollar. Skärmupplösningen är 1366 X 768 och det gäller att vara HD ready svaret är ja. Hitachi har 3 (2 RGB) Scart-kablar och typ och antal multimedia gränssnitt de 32LD9700 användningsområden är HDMI och 2. Vilken typ av tuner för denna TV är analog och digital och Hitachi är tillgänglig från ett brett utbud av butiker.

Så ges denna information, vad som skulle vara vår uppfattning av Hitachi 32LD9700?

Först upp, skulle vi titta på bildkvalitet och vår värdering här skulle vara 10 av 10, nästa skulle vi titta på ljudkvalitet och vår syn på detta skulle vara 10 av 10. När det gäller tillgänglighet och antal relevanta anslutningar, vår värdering skulle 8 av 10. Om vi ??tar en titt på den totala “featureability” vår värdering skulle vara 10 av 10, och de slutliga enskilda domar som skulle avse användarvänlighet och övergripande valuta för pengarna och våra värderingar här skulle vara 10 av 10 och 10 av 10 resp.

Äntligen vår allmänna opinionen skulle vara WOW vad kan man säga, men att detta är ett av de TV som utmärker sig i nästan varje sak som det är tänkt att göra. Beskrivs som en “Superb All-rundare”, det finns inte mycket att denna TV inte uppnår. Om du kan få tag på en av dessa då gå för det.

Faktum är att med tanke på den mängd olika modeller och gör dem tillgängliga idag bör du hitta något som passar dina behov och din plånbok.

Det viktiga att komma ihåg här är att med avseende på Hitachi 32LD9700, detta är bara vår åsikt och en oberoende uppfattning och innebär inte ett officiellt godkännande av Hitachi 32LD9700 Hursomhelst, bra eller dåligt.

Tänk på de priser som noteras på den här artikeln, och noterar att de är där enbart för illustration och även gälla vid tiden för skrivandet av artikeln kan variera från gång till gång och även beroende på vilken tid på året när du gör ditt köp.