Dyson D15 dammsugare

Dyson DC15 är ett stort tomrum att slå marknaden, eftersom det är den första och enda dammsugaren för att presentera den mycket unika bollen. Även om robotiserade dammsugare blir de mest populära typer av dammsugare, är DC15 idealisk för hemmafruar som vill ha en traditionell dammsugare med en twist. Dyson DC15 upprätt vakuum har en stor gul boll som gör att vakuumet att svänga och rulla med största lätthet. Du kan enkelt förvandla din handled och dammsugaren kommer att ändra dess riktning. Förmågan är något som ofta förknippas med dammsugare kanister stil städare. Det erbjuder också en ganska intressant filtreringssystem. Oavsett vad du kanske tror eller höra, använder Dyson dammsugare inte filter på det sätt som de flesta dammsugare gör. Luften och smuts sugs in i behållaren där den yttre cyklonen avlägsnar stora partiklar såsom mat, hår, och även fibrer. Luften kommer då att flytta in i höljet och inre cyklon där den roteras med en högre hastighet för att släppa fina partiklar av damm ur luften.

Från den inre cyklonen, kommer luften röra sig genom ett tvättbart inre skum förfilter där en majoritet av partiklarna förblir instängd. Denna funktion hjälper DC15 att hålla smuts och skräp fastnar på insidan och utsidan av motorn. Det sista steget i systemet efter att ha flyttat genom motorn är resan genom den sista HEPA-filter. Den DC15 har en mycket strikt filtersystem, som kommer att förhindra 99,9% av bakterier och mögel från att komma till ditt hem. Det vakuum kommer suga upp och hålla den inne i vakuum där den hör hemma. Även om de inte är mycket väl kända, har Dyson funnits i många år. De är inte lika populär eller lika känd som de större företagen såsom Hoover, även om de erbjuder dig hög kvalitet och prestanda med sina dammsugare. Till skillnad från Hoover, arbetar Dyson för att förbättra sina egna produkter liksom konkurrens med varje produkt de släpper.

Dyson DC15 är också känd för sin sugkraft och bilagor samt. Med bollen montering, användning bilagor är en bris. Det enda problemet du kan ha, är att få kläm på saker. Fastsättningen staven är lagrad inuti av handtaget av vakuum och är alltid kopplat. För att använda den, låser du i handtaget i upprätt position sedan trycka på en knapp på framsidan av handtaget som gör att du kan teleskopet staven för användning.