De 3 bästa webbplats trafik källor för yous

Inte en dag går utan att några allvarliga webbplatsägare inte undra hur man får mer trafik till sin webbplats.

Denna intensiva önskan att generera fler klick gör praktiskt taget alla online entreprenör lätt byte för många av trafiken system och bedrägerier som genomsyrar Internet som conmen på en karneval halvvägs.

Löften om snabb trafik och stora pengar separata ofta även de mest kunniga person från näringslivet från sina pengar för att de vill tro de löften som dessa trafik skojare.

Men snarare än att tänka “komplicerade lika med bättre” i trafik spel, den bästa webbplats trafik källor utnyttjas mycket lätt att separera från värdelösa sopor trafiken.

Fakta: “Bra Traffic” jämlikar “riktad trafik!”

Det innebär att besökarna kommer som en följd av önskan att få veta mer om en specifik, nisch ämne, inte som ett resultat av “exit” trafik eller medlemskap i en “säker” lista där medlemmar helt enkelt slå varandra i ett incestuöst spam fest.

Bra trafiken kommer från folk att klicka på länkar om ämnen riktade till deras intressen och få riktad till en webbplats som innehåller information de vill ha och förväntar sig som en följd av att klicka på länken.

Bottom line, när du kommer ner till det, de bästa och mest pålitliga källorna av riktad trafik kommer från länkar som folk klickar.

Så, nästa gång du funderar på att spendera pengar på en trafik källa, förstå att om det handlar om en riktad länk som en riktad besökare kan klicka för att komma till din webbplats, tänk två gånger innan du öppnar upp din plånbok.

Så vitt jag vet, bara tre sätt finns för att få en länk till din webbplats: köp det, “voodoo” det, eller växer det.

** Köper länkar **

Att köpa länkar faktiskt värderar snabbaste sättet att få trafik till din webbplats.

Du registrerar helt enkelt upp för Google AdWords på Google.com eller du öppnar ett konto med Overture.com.

Du kan sedan köra annonser med en länk på dessa webbplatser och varje gång någon klickar på länken, betalar du för klicket genom en relativt okomplicerad anbudsförfarande baserat på populariteten för sökordet.

Du kan också köpa länkar i ezines, nyhetsbrev, och på andra människors webbplats antingen på en per klick, för en tidsperiod (en vecka eller månad), eller i utbyte mot att betala dem en provision om en försäljning blir gjort som en resultera i ett klick på länken.

** Länkning “voodoo” **

Länka “voodoo” avser försöker manipulera sökmotorerna till att visa länkar till din webbplats.

Du kan hitta ett stort antal automatiserade program på nätet vid en viss tidpunkt som kommer att hävda att hjälpa dig att få mer trafik sökmotor.

Beroende på intensiteten av konkurrensen på en viss marknad och det faktum att sökmotorerna ändrar sina regler ofta, driva sökmotorn länkar här sättet kan snabbt förvandlas till online-motsvarighet Alice jagar kaninen ner i hålet.

** Växa länkar **

Personligen föredrar jag denna metod för att få länkar till mina hemsidor: växande dem.

Den bästa typen av länk för att få involverar en person berättar en annan person, uttryckligen eller underförstått, bör de klickar på länken och besöka webbplatsen i andra änden.

Ett sätt att göra detta är helt enkelt att byta länkar med en annan webbplats som riktar sig till samma publik som din webbplats.

Du kan hantera denna process manuellt eller använda en av de många programpaket som kommer att hantera processen för dig.

En sökning på Google.com efter “ömsesidig länk Manager” ger en bra start.

Det enklaste sättet att odla en länk är genom att använda artiklar som folk lägger ut på sina webbplatser som länkar tillbaka till din webbplats.

Anledningen artiklar fungera så bra för “växande” länkar innebär de många sätt på vilka artiklar får distribueras på nätet, som alla kan skapa dussintals, hundratals, kanske tusentals olika länkar tillbaka till din webbplats genom att publicera en enda artikel.

I själva verket, följande utgör bara toppen av isberget när det gäller alla de platser du kan växa länkar genom att publicera artiklar online.

~ Bloggar – Dina artiklar kan inte bara visas på din egen blogg, men får publiceras av andra på sina bloggar med överraskande lätthet.

Länkarna i dessa artiklar kan peka direkt tillbaka till din webbplats.

~ Artikel kataloger – artikeln kataloger som IdeaMarketers.com överflöd på nätet.

De ger inte bara ett enkelt sätt att visa dina artiklar för att låta andra plocka upp dem för att publicera på sina webbplatser, men också i sig lockar läsare söker efter innehåll.

~ OPS (andras webbplatser) – Populära webbplatser som WebProNews.com locka återkommande besökare genom att erbjuda riktat innehåll till sina läsare.

Eftersom de inte kan producera allt innehåll själva, publicera de artiklar som skrivits av andra. Länkar från dessa platser kan ge en stadig ström av riktade besökare genom att ge dig riktad exponering.

~ Ezines – Genom att få dina artiklar publicerade i andra människors ezines, kan du få en länk på den mest värdefulla fastigheter online, ett riktat utsikter e “inkorg.”

Många ezine förlag drivs artiklar skrivna av andra till sina riktade läsare, och din länk i resurs rutan kan ge dig en veritabel lavin av riktade besökare när hundratals, kanske tusentals människor får din artikel på samma gång.

Oavsett om du väljer att köpa dem, “voodoo” dem, eller odla dem, få riktade länkar till din webbplats ut på Internet representerar det absolut bästa sättet att få stadig trafik till din webbplats.

Fast inte lika snabbt som köper dem eller så spännande som att försöka manipulera sökmotorerna, växer länkar med artiklar ger dig en långsiktig och pålitlig närvaro på nätet.