är täcka m kanten tända det bästa läder du kan köpa

Om du skulle spendera för ca $ 300 för en viss enhet, vill du se till att du också kan få något för att skydda den. Och om du vill få något som är värt ett försök när det gäller att skydda din gadget, kan du kolla in M ??täckkanten Kindle för att hålla den skyddad. Du kan vara säker på att din gadget är skyddad mot stötar och repor med sin läder ficka och invändiga fickor som fungerar som lagt stoppning för att skydda din Kindle enhet från eventuella skador.

Det finns vissa berättar om några läderklädsel som orsakar skador på Kindle istället för att skydda den. Dock håller det inte sant för de $ 45 M Edge Kindle Cover.

Sanningen är, erbjuder M Edge Kindle täcker en bättre kvalitet för att täcka för en skadad-enhet jämfört med andra omslag med samma pris. Du kan säkert hitta andra covers med läder kvalitet som slåss med dem av exklusiva väskor, men inte alla skulle vilja spendera ca $ 100 bara för att köpa en täckmantel för att hålla din Kindle från att skadas. Åtminstone, om du får en billigare lock, kommer du inte känna så illa när det repas eftersom det inte kostar så mycket. Det räcker att det skyddar din enhet och ger det en ordentlig titt på ett rimligt pris.

Med locket på dock, skulle din Kindle ser inte så smal längre. Men vad som är viktigt är att du kan hålla din Kindle skyddas från eventuella miljöfaktorer som kan skada den. Din Kindle kan verka skrymmande i storlek med locket på och det skulle också lägga någon tyngd på den. Du kanske inte hittar tilltalande om vad du letar efter är en elegant enhet, men bara tänka på de fördelar du får från att använda en.

Men om du tittar mot att köpa Amazonas läder, kan du styras tillbaka när du upptäcker att Amazonas täcker faktiskt utgör ett hot för skador på Kindle. Medan det gångjärnssystemet på Amazons omslaget är mycket unikt, i sällsynta fall kan det skada Kindle. M Edge Kindle locket har inte den avancerade ryggraden i Amazonas omslaget, men det kommer att skydda din favorit ebook reader lika bra.