är det Logitech Harmony 880 universalfjärrkontroll rätt för dig

vad är det Logitech Harmony 880?

Med Logitech Harmony 880, kan du göra äntligen iväg med alla dessa fjärrkontroller som du har samlat under åren. Logitech Harmony 880 har pekskärm navigering och kan controling upp till 15 separata enheter. Den stöder en databas med över 5000 tillverkare och över 225.000 komponenter. Verkligen att du aldrig behöver köpa en annan fjärrkontroll contorl. På grund av internet, kommer nästan alla komponenter nu eller som kommer att produceras i framtiden att hanteras av Harmony 880. Hur många andra fjärrkontroller kan säga att de kan driva saker som inte ens har gjorts ännu.

Utmärkande för Logitech Harmony 880

Ett. Upp till 15 fjärrkontroller kan ersättas
2. USB-gränssnitt med dator för enkel programmering och uppdateringar för ny teknik
Tre. Färg pekskärm navigering
4. Uppladdningsbart Lithium-ion batteri med dockningsstation
Fem. Optimerad för komplicerade HDTV och PVR-system
6. Batterinivån är synligt på skärmen
7. Tillbaka upplysta tangenter för drift i mörkret

Utöver detta, har Harmony 880 inte bara ersätta andra fjärrkontroller. När du navigerar genom pekskärmen för att låt oss säga, byter från att titta på en DVD att titta på kabel-box, behöver du inte att pressa DVD / PWR / TV / Komponent 4 /. . . väl du förstår tanken. Harmony 880 grupper åtgärder tillsammans så att gå från en funktion till en annan är bara att trycka på en knapp.

den goda
Användarvänlighet, inte mer behöva köpa batterier med dockningsstation, få de senaste uppdateringarna till dina nya enheter direkt från webben
den dåliga
För att driva en PS3 du måste köpa en adapter, denna modell är IR endast

den nedersta raden på Logitech Harmony 880

För enkel användning, uppdateringar, uppladdningsbara batterier, pekskärm i färg, och tillfredsställelsen av att veta att vem som helst kan använda ditt underhållningssystem utan din hjälp, kommer du att undra hur du klarade dig så länge utan det.