vad man ska köpa till din favorit-gamer

Om du har någon på din semester inköpslista som äger den senaste spelsystem (och spelar fortfarande de gamla!) Och tillbehör, kan det vara svårt att räkna ut vad du kan få dem att de inte redan har. Tack vare denna gåva guide, men det finns ingen anledning att gräma: allt som anges som den perfekta gamer gåva är unik, oväntat, och under $ 100.

Persona 3 FES (PlayStation 2): allmänt betraktas som ett konstnärligt och berättande triumf från Atlas Games, Persona 3 initialt mötte med extrem resistens i Amerika på grund av sin mörka teman öde kontra fri vilja, personligt ansvar, och symboliska bilder av självmord. Den förnyade versionen innehåller ett andra spel som fortsätter historier om den tonåriga demon kämpar laget, vilket gör den till en av de bästa erbjudandena för pengar kontra tid lekte och njöt. Med fantastisk konst och en historia som kommer att hemsöka dig länge efter att du slå spelet, är detta det bästa RPG du har aldrig hört talas om.

Specialized gaming mus (dator): om du spelar ett first-person shooter med en LAN-party är din gamer helg val, eller slipning efter guld i World of Warcraft är mer deras stil, det finns en anpassad inmatningsenhet för att göra sin spelupplevelse roligare , och ta sina kunskaper till nästa nivå. Det är en anpassad inmatningsenhet för nästan varje genre, och en del även existerar för specifika spel.

Vintage konsolen system: ge din gamer gåvan att spela de klassiska spelen på sina ursprungliga plattformar! Genom att söka eBay och säljare specialitet, kan du hitta plattformar som Nintendo NES, original Nintendo Gameboy, Famicom, Sega Genesis, Sega Dreamcast, och mer. De är roliga bitar av spelhistorik, och inte särskilt sällsynt eller orörda, inte hemskt dyrt. Speciellt för äldre spelare, det finns inget bättre sätt att ge dem tillbaka en del av sin barndom.