Titta på Superbowl på nätet

Om du vill titta på Superbowl på nätet, så har du en mycket begränsad uppsättning alternativ. Du förstår, problemet är att National Football League inte har antagit Major League Baseball planer för en online-TV-tittande alternativ. Om du bara vill se spelet på din dator, kan du naturligtvis koppla din digitalbox till en tv-kort, men det är egentligen inte ett realistiskt alternativ om du vill titta på Superbowl på nätet.

Frågan är en av marknadsföring rättigheter. Som varje fan av spelet vet, är det superbowl inte bara om värdet av spelet, det handlar om reklam. Kunderna spenderar enorma summor pengar för att sätta ut annonser under ett spel, kommer en dag på året, och det nätverk som får rätt att sända matchen inte sannolikt ge upp för att tillåta dig att titta på Superbowl på nätet. Det är verkligen i själva verket en bit av marknadsföring geni på den del av National Football League i att de instiftade Super Bowl och det begränsade antalet spel. Det innebär att programföretagen ska betala enorma summor pengar för rätten att sända matcherna och det betyder att du kommer fläkten betala enorma summor pengar för rätten att titta på spelet i personen. Men försök inte att titta på superbowl på nätet, säger de, eftersom det skulle skära i våra resultat och vi kan inte ha det.

Fortfarande, om du bor i ett främmande land och desperat måste titta på superbowl på nätet, det finns ett fåtal begränsade alternativ som du kan prova att använda för att uppnå detta konststycke. Det enklaste är att använda en apparat som kallas en sele låda. Den Sling Box är en liten låda som sitter på toppen av en digitalbox och sänder kabelboxens innehåll på Internet, så att du kan titta på Superbowl på nätet. Naturligtvis, för att göra det behöver du en vän eller släkting att koppla upp en sele rutan för att sända matchen.

Ett annat sätt du kan titta på superbowl på nätet är genom att använda någon av de fria strömmande tv-tjänster. Några av dem, såsom TVUNetworks och SopCast kommer ha strömmande flöden av spelet också. I grund och botten, de arbetar på samma sätt som en Sling Box i att någon behöver vara strömmande den genom sin dator på nätet. Skillnaden är, att du inte behöver vara oroliga med vem som strömmande spelet. Dessa program använder en peer to peer delning tjänsten, liknar Bit Torrent så att du och alla dina vänner för att se matchen via datorn eftersom samtidigt som du tittar på den fantastiska touchdown, du också samtidigt sända den till någon annars tittar på en dator i närheten.