större, mer större — NDSi ll handla 2009

Runt den här tiden förra året, introducerade Sony PSP 3000. Som svar på PSP 3000, introducerade Nintendo DSi. Denna tid på året, introducerade Sony PSP Go, hur skulle Nintendo vara likgiltiga och ogenomträngliga? Nyligen, har ryktet att Nintendo kommer att introducera en ny konsol som flyger runt hela världen. Som en mångårig vana, kanske Nintend inte införa en annan DS2. Dock gav sitt tillkännagivande av DSi LL fortfarande alla människor en stor överraskning!

DSi LL är verkligen sant att dess namn: större skärm, större pekpennan. Det är två större saker som kan kännas igen som “LL”. Övriga delar förbli oförändrad. Så är fallet, det finns inga andra delar som behöver förändras? DSi LL har lagts på försäljning för omkring ett år, och det är fortfarande bara två eller tre DSi modeller. Det är en bagatell att DSi har två 300,000-pixel kamera. Fint sett är DSi med två kameror traditionella. Respektlöst sett är det bara en leksak! DSi har inte använts fullt ut, än mindre uppdateringen en-NDSi LL?

Liten skärm problem har oroliga DS hela tiden. Det är omöjligt att inte skada ögonen om du tittar på den lilla skärmen under en längre tid. Större pekpennan verkar vara affinitet medan det är riktigt klumpig och besvärlig faktiskt. Det två prestationer DSi LL är mycket omvårdnad medan traditionella. De är mycket funktionell.

Hittills det är många nätbutiker som säljer NDSi LL. Några av dem är mycket billig och hög kvalitet. Om du verkligen behöver en, kan du ta en titt på dem.