SONY KDL-46ex403u – en första titt

En av de viktigaste aspekterna av high definition tv är att du får bästa möjliga bild på skärmen. Sony KDL-46EX403U är den typ av vy som kommer att ta andan ur dig när färgerna exploderar mitt framför ögonen.

Face it, du vill se dina tv-program, filmer och spel i lysande färger och har en högupplöst modell som är laddad med en viss grad av oöverträffad funktionalitet. Gå Freeeview inbyggda tunern eller Wi-Fi och vittnet flammande 3D.

Att hitta denna typ av kvalitet till ett pris som ligger inom din budget verkar vettigt. När du får Sony kvalitet som är också prisvärd, gör det Sony KDL-46EX403U att hjälpa dig att skapa ett nöjescentrum i ditt hem som är oöverträffad.

Ambient Sensor modellerna är utformade för att erkänna skuggning i rummet och ge tittarna den ultimata upplevelsen. De som är tekniskt kunniga och uppskattar Internet-TV kommer att finna något behov av att krypa runt den bärbara datorn någonsin igen med detta utmärkta Sony KDL-46EX403U TV.

Radiokanaler och digitala visningar är vad Freeview inbyggda tunern handlar om. En fjärrkontroll i synk med din externa antennen uppfyller ditt sug efter teknik som är enkel att använda för bekväm tillgång till musik, video och bilder. HDMI-och USB-anslutningar låta fingrarna göra promenader till njutbara uppspelning stunder.

Överraska dina vänner och umgås med imponerande färg utnyttja Sony KDL-46EX403U Bravia Engine 3. Många kompatibla enheter, t.ex. din MP3-spelare, iPad, laptop, mobiltelefon och iPod erbjuder ett komplett utbud av alternativ inklusive strömmande filmer praktiskt taget vid en knapptryckning.

Den bioupplevelse har aldrig varit mer noggrant återskapats för hemmet underhållande som med inslag av 24p True Cinema. En blixtrande snabba 24 bildrutor i varje sekund låter dig uppleva samma bio kvalitet som kostar en vacker slant på offentliga biografer.

Du kanske redan har en Blu-ray Disc-maskin, Xbox 360 eller Playstation 3 på en sämre kvalitet maskin. Med två praktiska sido ingångar och ytterligare två platser in i baksätet, kan alla dina HD-kompatibla enheter kan spelas med CEC. Dessutom kommer plug and play tar på ny innebörd när du öppnar USB mediaspelare för att visa filmer, bilder och lyssna på musik på Sony KDL-46EX403U TV.

Om du har ännu att uppleva HD 1080 vid 1920 x 1080 pixlar, sätter suverän kvalitet och detaljer som erbjuds på denna nivå spel i ditt ansikte, gör ditt hjärta pund till din favorit sportevenemang och låter dig titta på filmer som om du har rätt i mitten av åtgärden som det utvecklar sig.

Du behöver inte tömma ditt bankkonto för att njuta av sådana funktioner i Sony KDL-46EX403U som osynliga högtalare, eco inställningar, S-Force surroundljud, foto karta och många fler fördelar som gör denna modell till den främsta förklaring i att skapa något av en typ underhållning för ditt hem. Det bara kan förändra ditt sätt att se tv för evigt. Med alla dessa funktioner, är det bara meningsfullt att investera i kvalitet denna tv.