Panasonic TH-37pv500 – prova en och se hur bra de är

Köpa en ny tv idag är ett viktigt beslut. Idén om skilsmässan med vad som kan vara ett par hundra noter tenderar att koncentrera sinnet något.

Att se till att varje köp du gör är att alla avsikter och syften framtidssäkra måste vara den mest betydande av alla kriterier när de avgör vilka tv att köpa.

Digital-TV (DTT) är ett telekommunikationssystem för sändning och mottagning av rörliga bilder och ljud med hjälp av digitala signaler, i motsats till analoga signaler som används av analoga (traditionell) TV. Det finns ett antal olika sätt att ta emot digital-TV. En av de äldsta sätt att ta emot DTV (och tv i allmänhet) använder en antenn (känd som en antenn i vissa länder).

Syftet med denna artikel är att ta en titt på vad som erbjuds med den nya generationens platt-tv som finns och i detta fall tv i synnerhet är Panasonic TH-37PV500.

TH-37PV500 är en 37in Plasma-TV och priserna för dessa skulle vara i regionen 1800 pounds sterling eller $ 3900. Skärmupplösningen är 1024 X 720 och det gäller att vara HD ready svaret är ja. Panasonic har 3 (2 RGB) Scart-kablar och typ och antal multimedia gränssnitt de TH-37PV500 användningsområden är HDMI och 1. Vilken typ av tuner för denna TV är analog och digital och Panasonic finns från och begränsade avsättningsmöjligheter.

Så hur skulle vi bedöma Panasonic TH-37PV500?

Först upp, skulle vi titta på bildkvalitet och vår värdering här skulle vara 10 av 10, och nära knutna till bildkvaliteten är ljudkvaliteten och vår värdering för detta skulle vara 10 av 10. Ta en titt på antalet relevanta anslutningar och deras tillgänglighet, vår värdering skulle vara 10 av 10. Om vi ??tar en titt på den totala “featureability” vår värdering skulle 8 av 10 om vi då ta en titt på användarvänlighet och övergripande valuta för pengarna då våra värderingar skulle vara, 10 av 10, och 10 av 10 respektive.

Äntligen vår allmänna opinionen skulle vara denna TV måste vara en av de bästa köper på marknaden och om du shoppa runt kan hittas ganska lite under de stora begärda priset om du har tur.

Faktum är att med tanke på den mängd olika modeller och gör dem tillgängliga idag bör du hitta något som passar dina behov och din plånbok. Du kan antingen välja ett av de mer spetsen nyare alternativ eller en säker och gå för en av de mer etablerade alternativ. Oavsett vad rout du tar vi hoppas att efter att ha läst den här artikeln bör du vara mer informerade om rätt val som man kan ta.

Observera att de priser som anges i denna artikel är hämtade från ett antal ledande e-handel webbplatser och som sådant bör ses som guider och uppgifter om priser snarare än absoluta citationstecken.