översyn av en antenn testare

Den antenn Tester är en lättanvänd, bekväm, på språng enheten att tillhandahålla snabba kontroller på frameffekt och VSWR. FIT-70 antenn testare täcker 70-1000 MHz som inkluderar FM-bandet, RPU band och STL-banden. Två andra testare, FIT-400 och FIT-1700 kommer att hantera frekvenser upp till 2000 MHz, vilket gör dessa populära för den trådlösa branschen.

FIT-70 testare anlände i formpressad väska med adaptrar och kablar samtrafikavgifter, vilket gör den redo att använda direkt ur lådan. Det fanns inga prov element att koppla in, vilket sparar tid när du kontrollerar uteffekten av en utrustning. Den läses ut på FIT-70 var lätt att se och korrekta. Det finns även en röd LED för antenn kortslutningar. Ett par andra funktioner inkluderar en ohmmeter för felsökning och minneslagring av min-och maxvärden. Den separata RF testhuvudet är verkligen trevligt, och gör det mycket lättare att få till svåra kabel platser än de clunky fågelholkar!

I mitt första test av FIT-70 antenn testare, sätter jag upp en Marti sändare för att bekräfta framåt och bakåt makten. Jag hade FIT-70 ger uteffekten läser på några ögonblick. Jag drivs sedan ner Marti ™ och anslutit min fågel ™ modell 43 till utgången. Jag var tvungen att gå igenom en samling av element för att hitta rätt effekt och frekvens innan jag kunde starta upp Marti ™ och kontrollera produktionen. Mitt nästa steg var att jämföra noggrannhet FIT-70 med min fågel Model 43 och båda enheterna läsa inom en Watt för varandra.

FIT-70 antenn testare kommer definitivt att hitta en plats i växeln en servicetekniker eller ingenjör behöver ta till en sändare webbplats. FIT-70 kommer att testa effektnivåer upp till 100 watt. Denna enhet är perfekt för att kontrollera de flesta broadcast matare, FM och översättare TV, STL sändare och RPU sändare.