nya Apple iPod nano med kamera 8GB – lila

IPod nano har nu en inbyggd videokamera som gör att du spontant filma video var du än är. iPod nano gör rocka mer glam med en polerad anodiserad aluminium finish och en större skärm för bildupplevelsen. Och göra musik mixar aldrig varit enklare.

viktiga funktioner i Apple iPod nano

• lagringskapacitet: 8 GB
• Antal sånger: 2000
• huvudsakliga lagring Typ: inbyggt minne

mp3-spelare funktioner:

inbyggd videokamera, VoiceOver-funktionen, inbyggda högtalare, inbyggd FM-radio, inbyggd mikrofon, stegräknare, upp till 5 timmars videouppspelning.

Ljuduppspelning filformat:

wav, MP3 VBR, Audible (format 2, 3 och 4), aac, aiff, Apple Lossless

Funktionerna återstår ganska mycket samma som 4: e generationen Nano bortsett från den uppenbara tillsats av videoinspelning. Detta kan nås via menyn och filmklipp kan spelas in i liggande eller stående. Ljudet kommer att fångas också genom den inbyggda mikrofonen och ljudet spelas upp när du visar dina filmer igen.

Det finns också 15 videoeffekter så att du kan skapa en personlig touch på dina filmer som X-Ray eller Sepia exempel. När du ansluter din Nano 5G till din PC eller Mac dina bilder automatiskt synkroniseras så att den laddas upp och sparas, därifrån kan överföras till din favorit nätverk för att dela med familj och vänner.

Funktionen Genius är, väl, Genius. Det kommer att skapa en spellista med låtar som passar bra ihop och rädda dem att spela senare eller spela direkt. FM-radio + Live Pause funktionerna är riktigt coolt. Du kan pausa Live Radio och komma ikapp igen när du är färdig och kommer även att låta dig spola tillbaka upp till 15 minuter så att du inte missar något.

prestanda:

Apple sätter en hög standard med den höga kvaliteten på sina produkter så naturligt du förväntar stora saker. Tyvärr, med den nya videokameran Dessutom dess inte så stor. Vi älskar det faktum att dess på en MP3-spelare och bra för de ungdomar som älskar att ladda dumt klipp etc till YouTube men med dålig ljudkvalitet och urtvättade färger när du filmar utanför det inte är bäst att kasta ut din videokamera bara ännu! Video spelas in i 640×480 upplösning vid 2.5Mbps som är ok men detta kan inte ändras, det finns inga kvalitetskrav eller inställningar justeringar.

Ingen annan MP3-spelare på planeten förpackningar fler funktioner, från video till en stegräknare, in i en mindre förpackning än den högpresterande Apple iPod Nano.

Jämför Apple iPod nano 5th generation 8GB Purple MP3-spelare för att hitta den bästa online på Price Grabber shopping. Besök vår webbshop ofelectronics och ipods att hitta lägsta priserna på vad du letar efter i dag. Vi gör det enkelt att hitta och köpa iPod nano 5th Generation 8GB Purple MP3-spelare till marknadens bästa priser.

Du har några stora fördelar här som 8 GB kapacitet för 2.000 låtar, 7000 bilder, eller 8 timmar video Upp till 24 timmars musikuppspelning eller 5 timmars videouppspelning vid full laddning 2,2-tums TFT-skärm med 240 x 376 pixlars upplösning Stöder AAC, skyddad AAC, MP3, MP3 VBR, Audible, Apple Lossless, AIFF och WAV ljudformat, H.264 och MPEG-4 video format.

Du kan njuta av dina låtar var du än går med en Apple iPod Nano, är dess 5: e generationens iPod finns i lila färg alternativ har också MP3-spelare med ett 8GB kapacitet.