med en mp3-spelare när du tränar

Motion kan vara en svår sak att bli motiverad att göra. Om du inte tror mig, bara titta runt dig. Så viktigt och avgörande som utövar är för våra kroppar, vår hälsa och välbefinnande, behöver vi fortfarande lite roliga grejer att göra det bättre. Det hela började när joggare skulle ta lång sikt och finna sig sjunga för att hålla dem underhöll medan de sprang. Detta drog några roliga blickar från andra så något måste ge. Sedan joggare började köpa bärbara radioapparater, bifoga dem till deras höfter, koppla in ett headset och ta av. Detta fungerade okej, men det var inte lätt att hålla stationen i när du körde och det var inte bara det perfekta äktenskapet ännu. Även om det fungerade för en stund. Sedan den bärbara cd-spelaren kom. Du kan kasta in din favoritmusik och ta av kör. Till skillnad från radio där du konfronterades med statiska och många kommersiella avbrott, med CD-spelaren du var tvungen att oroa stoppa och ändra din CD när det tog slut, eller lyssna på samma band över en igen.

Slutligen, low och häpna, kom mp3-spelare tillsammans. Elektronisk tekniken förändras till det bästa. Nu du hade en elektronisk apparat som du kan ladda ner hundratals av dina favoritlåtar och lyssna dem i skarpa, klara perfektion. Top kvalitet musik som du körde och utövas dig själv i form. Den bärbara mp3-spelare var en omedelbar hit. Innan du visste det joggare hela världen hade en mp3-spelare på sin sida. Men, var mp3 inte begränsad till att bara lyssna på musik. Många kunde lyssna på, väl vad de ville hämta. Du kan lyssna på en bok rapport, ett motiverande tal, anteckningar från arbetet på ett viktigt projekt, oavsett var av intresse för dig och skulle underhålla dig när du körde eller utövas, nu var allt ett alternativ. Mp3-spelare var bistå dem som ville hålla sig i form. Nu är det vanligt ställe att se en med en mp3-spelare när du tränar. Vad blir nästa elektronisk anordning, för att ersätta mp3-spelare? Jag antar att vi får vänta och se.