hörlurar gör de en skillnad i fråga om iPod nano

Hörlurar: Vill de göra en skillnad i fråga om iPod Nano? Absolut! “Men hur kommer och jag märker det?” Kanske du frågar. Tja, är bra ljud riktigt gillar god mat, eller ens en trevlig bil – det är vanebildande, och gå tillbaka till något ålderdomligt efter något neo inte är en lätt sak att göra. Ett enkelt exempel – om du lyssnar på någon av de prisbelönta PMP (iPod Touch) som finns på den medföljande öronproppar, skulle du gå “wow!” Lyssna på dem i hörlurar som – Bose intra örat, Grado SR60, och Audio Technica ATH A900 – du skulle gå “Damn! Jag visste inte ens att det här spåret hade det lite ljud i det “och” Wow! Lyssna på denna gitarr … awesome “Du har precis kommit lite närmare att bli kräsna – ett drag av audiphiles – dessa onda män och kvinnor som spenderar mer än en tredjedel av sin disponibla inkomst på ljudutrustning.

Hörlurar gör en rungande skillnad, och även två mycket bra hörlurar låter helt annorlunda på grund av det faktum att de har olika ljud signaturer, eller i vanliga termer, begåvas av deras tillverkare med olika akustiska egenskaper. Kom ihåg att en hörlur är en miniatyr högtalare, med två små förare, och kommer att svara positivt på förändringar i musikkälla (bärbara musikspelare som iPod Nano), förstärkning och i princip allt som röjer upp ljudsignalen matas till det. Mest avancerade hörlurar kan inte ens användas med PMP, helt enkelt eftersom en sådan källa inte ger tillräckligt med juice för att korrekt driva hörlurar “förare. Mest öronpropp-hörlurar gör göra utan förstärkning – de är avsedda för portabelt bruk. Om du menar allvar med ljud, dike lager öronproppar som följer med iPod Nano så snart du kan, och köpa en anständig uppsättning öronproppar – jag rekommenderar Creatives EP630 – som vid Rs 900, är ??utmärkt värde för pengarna. Om du vill ha något bättre, är Bose intra örat för Rs 5.000 – och kommer att ge dig mer klarhet i de toppar än EP630.

Om du lyssnar hemma och du inte har något emot något större, (som omständig-fonetiska hörlurar), titta på Sennheiser HD201 och HD202 – på RS1, 400 och Rs1800 resp. Håll dig till kända märken och du bör vara okej. Dyrare hörlurarna gör inte mycket mening, eftersom de behöver en mycket bättre källa än en PMP någonsin kommer att bli. För dem som är intresserade, högre slutet modeller från lik av Sennheiser, AKG Acoustic och Grado Labs är långsamt att vara tillgängliga i Indien. Dessa hörlurar varierar i pris från Rs 2.000 till RS35, 000 och med ett så brett prisklass, det finns bokstavligen något för alla.

Om du tillbringar allt över Rs 8.000 för en PMP avsett för långa musik sessioner, ta våra råd och investera i en bra uppsättning hörlurar. Punga ut stora och gråta en gång, men alltid har ett ljud i världsklass till ditt förfogande.