få trim med konsol rörelsesensor spel

Exergaming är den nuvarande video-spel vurm som kombinerar in-och utenheter av en video-spelkonsol och den fysiska ansträngning av motion. PlayStation3, Xbox 360 och Nintendo Wii spelkonsoler tillhandahålla innovativa underhållning för hälsomedvetna spelentusiaster, den exergamer.

PlayStation 3

bodypad
Bodypad är en uppsättning av kontroll kuddar fastspända på armar och ben av exergamer. Istället för att trycka på knappar, styr kuddar de fightingrörelser av avatarer i de actionfyllda spel som Tekken.

dans, dans, revolution
DDR har verkan av de hetaste dansklubb med ljus och pumpas upp mixar och du är stjärnan på dansgolvet. Du är den coolaste sedan John Travolta i Saturday Night Fever eftersom du förlorar pounds samtidigt varma drag.

Nintendo Wii

Deca Sports är en serie av tio matcher av progressiv svårighetsgrad. Exergamers njuta av den anda av konkurrens och fördelarna med motion samtidigt spela badminton, curling, konståkning, Kart Racing, snowboard och motocross.

aktivt liv – utomhus utmaning
Active Life är en kombination av program, Life Mat och diverse Wii-kontroller som ger dig erfarenheter och fördelar med terränglöpning och hoppar utan att lämna ditt spel rum.

Wii Sports och Wii Fit
Wii Fit och Wii Sports har en rondell för att förmedla rörelser och spår av exergamers vikt, BMI, och motion regimen att skapa en personlig profile.Wii Sports använder en rörelse censor göra tennis och boxning lika verkligt som det kan vara, inklusive värk och smärta från överansträngning.
Exergaming med Wii Fit tar bort pounds med mindre aggressiv verksamhet sedan Wii Sports med styrketräning, yoga, aerobics och balans spel.

Jillian Michaels Fitness Ultimatum 2009
Jillian Michael av Biggest Loser franchisen hjälper exergamers svettas bort pounds med detta träningsprogram.

all star cheer squad
Vifta med pompoms och skaka din byte, plus arbetet med balans och balans, för en all-around träning. Detta Exergame uppfyller fantasi för att vara en cheerleader utan dramatik av teenage angst.

xbox 360

Your Shape: Fitness Evolved och Motion Sport i samband med Xbox 360 Kinect perifera tillåter exergamer en handsfree-rörelsestyrda spelkontroll. Kinect fungerar med hjälp av en kamera monterad på tv som spårar kroppsrörelser. Your Shape har olika nivåer för mål fitness såsom överkroppen förstärkning, cardio betygsätta och toning abs.

The Biggest Loser har fördelen av en personlig tränare, livsstilsförändringar, kostrådgivning, utan förnedring av nationell exponering.