det är mycket roligare på horisonten

Den senaste 3D-tekniken anländer snabbt och rasande, och för alla som trodde att de skulle kämpa och inte ge efter för den tekniken, kan det vara en förlorande strid. Det kommer inte dröja länge innan det är en del av varje tv precis som fjärrkontroller och HD är nu. Även om det kan ha kommit över så långsökt bara ett par år sedan och det kan ha sett ut som en modefluga, är 3D överallt.

Det kommer att vara det bästa sättet att spela TV-spel och titta på filmer och även titta på tv-program hemma. Även om du inte är ett stort fan av teknik, det finns fortfarande några saker att tycka om det. Det första som du kan tycka om det är att du kan stänga av den när du vill. Du behöver inte titta på det i 3D om du inte vill. Nästa bra med tekniken är att det bara ser så jäkla coolt.

Spela ett spel eller tittar på en film i 3D verkligen lägger till erfarenhet och öppnar en helt ny värld av underhållning. Den tredje saken som du kan tycka om den tekniken är att de glasögon som du måste bära är inte så illa som de papper typer som du var tvungen att bära i det förflutna. I själva verket har glasögon blivit ganska högteknologiska själva och är mycket bekvämare än de var tidigare, och leverera en snyggare upplevelse också. Nästa bra med tekniken är att priset kommer ner.

De 3D-tv är inte riktigt ner till kostnaderna för en vanlig HD-tv, men de flyttar ner och det kommer inte dröja länge innan priserna är rimliga för de flesta individer. Det har precis verkade som en påkostad kostnad för en hel del människor, särskilt med nedgången i ekonomin och så många människor som inte vill spendera den extra inkomsten.

Men som saker och ting bättre och folk börjar spendera sina extra pengar lite mer fritt, det är dessa typer av leksaker som folk kommer att vilja köpa. Så när allt är sagt och gjort, det är verkligen inte kommer att vara ett sätt att hålla tekniken ur ditt hem. Så småningom kommer det att göra sin väg in i arbetsrummet eller vardagsrummet och du kommer att hitta dig själv bär fåniga glasögon.