colocation vad, varför och var

Colocation är en mycket viktig sak att ha för många företag. Den tillåter ett företag att lägga ut infrastrukturen för sin Internet-företag, förlänga dess virtuella nå, och fokusera på verksamheten. Colocation är särskilt viktigt i dagens tuffa miljö där spara pengar är nästan allas prioritering.

fördelar:

Billigare – Colocation är mycket kostnadseffektiv och har högre bandbredd jämfört med en busine klass DSL.

Pålitlig – Colocation anläggningar har bättre skydd mot strömavbrott. Så, efter en stor storm, får en back up generator har inte tillräckligt med kraft för att hålla din server som kör.

Inga driftstopp – Om du flyttar, stannar din server sätta. Det kommer att hålla igång hela tiden.

Säkerhet – Det är deras jobb att skydda ditt barn. De lagrar och underhålla din server i en säker miljö. Har du sett en enda av dessa anläggningar? Det är som vilken typ av byggnad du ser i James Bond-filmer.

Tjänsten – En samlokalisering anläggningen är utrustad med 24/7 drift och specialistkompetens.

Vanligtvis samlokalisering anläggningar ger dig två alternativ att antingen ta med egen hårdvara och erfarenhet. Eller vissa anläggningar förvärva servrar och låter dig välja vilka managed services bäst passar deras behov.

Du kan hitta mer fakta om colocation hosting på mitt webbhotell recensioner.

Ett stort problem som många företag har är att hitta en samlokalisering anläggningen. Det finns några stora företag som erbjuder denna tjänst, Rackspace, Carpathia Hosting och Terremark är alla mycket välrenommerade företag.

Men i denna artikel kommer jag att luta sig mot den rekommendation Carpathia Hosting. Jag var bara läsa om några fördelar som de erbjuder som svar på kundernas behov av colo +, managed och tjänster optimering. De skapade en “ColoConfigurator”, ett verktyg för att bygga hosting-lösningar. De hänvisar till detta verktyg (som är gratis) som Carpathia ColoConfigurator, eller C3 för kort. Dessa verktyg gör det enkelt för kunder som är osäkra på exakt vad de behöver. Den finns i två lägen: Expert eller Wizard. Den C3 Expert är för dem som redan känner till deras webbhotell krav och C3 guiden är för dem som behöver hjälp med att bygga en egen hosting lösning.
Den C3 Guiden tar dig genom en fem-stegs process, som innefattar planering, inventering, logistik, byggande och kontroll / testning. Carpathia kommer sedan att kontakta dig för att diskutera bästa praxis som är rätt för dig.

Dessa är de fördelar som gör det enklare än resten;
Lansering av metod för on-boarding kunder IT-infrastruktur för datacenter. Fem steg innefattar planering, inventering, logistik, byggande och kontroll / testning
Online guide som hjälper fånga relevant information
Detaljerat förslag returneras till kunden inom 2 dagar inklusive bästa praxis för att säkerställa en säker migrering till datacenter hosting
Diskonterade nätverk, säkerhet och backup-tjänster som erbjuds för colocation kunder.

För mer information, hittade jag den här informationen i detta pressmeddelande

Innan du väljer en samlokalisering anläggning är det viktigt att göra din forskning. Det är viktigt att kolla sin nätverksarkitektur och de säkerhetsnivåer som de tillhandahåller. Ett enkelt sätt att kolla upp på en anläggning är genom översyn webbplatser såsom Host Review.