varta

konsumenterna är knappast medvetna om att Varta isname av ett tyskt företag som handlar med tillverkning av batterier för industri-och konsumentmarknad. Man kommer att finna att Varta är barnet av Accumulatorenfabrik Aktiengesellschaft (AFA) uppstod på marknaden under år 1904. Varta efter att ha sett massor av upand nedgångar i branschen för batteritillverkning är nu globalt klingande.

Under senare år även verksamhet i Varta delat, förblev vissa delar av verksamheten, såsom batterier och plast withit men läkemedel och kemiska företag gått i handen av ett annat företag som heter altana. Då elektriska al flyttade företaget också i handen av ett annat företag som heter CEAG. Så var inför uppdelningen av Varta finansiella egendom också.

Men som återstod inför affärer med Varta att under kommande år sin verksamhet fick i handen av competiting marknadsförare suchas konsument batteri verksamhet gavs till Rayovac år 2002, bilbatteri enhet lämna över till Johnson Controls samma år, och micro batteriet verksamheten gått för i handen på AG som var Österrike baserade företaget år 2006. så det är den faktiska verksamheten inför Varta förblev tills nu.

För närvarande hög energi fungerar som den mest kraftfulla källan till VARTA batterier på marknaden. Det gjordes för de enheter som hade behov av makt, t.ex. Leksaker, bärbara radioapparater, bandspelare och cd-spelare. En annan produkt från Varta kom på marknaden som kunde uppfylla Varta batteri sortimentet var förändrat alkaliska baserade formel som har kapacitet att ge långvarig energi till många tillämpningar regelbunden och mindre användning av energi. t ex Väggur, ficklampor, väckarklockor, och fjärrkontroll etc.