surfa och njuta med oändliga digital channels_

Långt tillbaka, innan 1980-talet, visste folk av endast en kanal och det var Doordarshan. Senare dök DD2 och DD News också. Men den stora förändringen kom i början av 1990-talet när privata och utländska organ fått godkännande att gå vidare med sin kabel verksamhet i Indien. Från och med då fanns det ingen ser tillbaka. Så kom äntligen publiken att veta om kanaler som Zee TV, Star Plus och Sony TV genom den.

Det fortsatte så tills begreppet tjänster satellit-TV dykt upp. Den revolutionerande interna underhållning koncept som hotade att utplåna kabeloperatörer helt, skapade mer än en uppståndelse. Detta var den tid då människor fick kännedom om skillnaden mellan avlönat och FTA digitala kanaler.

Prenumerera betalda digitala kanaler kräver kunden att betala för det. Dessa kanaler var privata organ initiativ som Star, Sony etc.

FTA (Free to Air) digitala kanaler, å andra sidan behöver inte betalas för. Vem som helst kan prenumerera dem.

Emellertid har en annan kategori uppstått i processen. Som av nu, har ingen särskild namnet tilldelats det ändå de är kända som tilläggsbehandling kanaler. De skiljer sig från en satellit kabel-TV-operatör till en annan. Några av dessa digitala TV-kanaler erbjuder saker som non-stop musik hela dagen. Medan andra underlättar låtar och ringsignaler nedladdning. I tillägg till detta, kan på några kanaler kunderna klocka betalt premier för sin favoritfilm på deras valda tidpunkten.

Men vänta det finns mer att göra. Några av dessa digitala kanaler erbjuder även olika interaktiva utbildningsprogram för barn och vuxna. Tillsammans med detta, kan människor lära sig språket i sitt val, tack vare olika språkinlärning kurser som finns på den. Vissa digitala kanaler erbjuder även språkundertexterna som hjälper människor att titta på olika filmer och program bekvämt.

Om du är på den religiösa sidan, väl dessa digitala kanaler har något att erbjuda dig. Fåtal leverantörer sända tjugofyra timmar live show från berömda tempel, helgedomar och kyrkor runt om i landet.

Således ser du att det finns mycket att utforska på de digitala kanalerna som erbjuds av satellit kabel-TV-leverantörer.
produkt av året
ab
Vad gör oss unika
interaktiva tjänster
inledande erbjudanden
Film on demand
produkter
ladda
hem | om oss | tjänster sup