nedkylning med en USB-gadget

Hur många USB-prylar skulle hjälpa dig svalna?

Nåväl, det finns USB-prylar som skulle tändas. Det finns också de som skulle spela musik. Det finns några som skulle hjälpa dig att lagra filer. Andra USB-prylar skulle göra en massa galna upptåg. Vissa skulle hjälpa dig ta bort någon stress eller trötthet i kroppen genom att låta dig spela lite spel. Men det är inte varje dag som man får träffa en USB pryl som skulle hjälpa dig svalna. Och ja, det spelar ingen roll om du skulle behöva kyla ner på grund av ett hett temperament eller bara för att temperaturen är ganska hög.

Nu är det dags att möta USB flygvapnet fan. Genom att bara själva namnet, berättar USB flygvapnet fan ni att det är ett fan av något slag. Det behöver inte vara direkt ansluten till elnätet som de flesta elektriska fläktar. Det hindrar inte heller behöver du lägga i några batterier så att det skulle skicka iväg lite sval luft på ditt sätt. USB flygvapnet fläkt som kan hitta på Gadget Epoint vore USB gadget som kommer att hjälpa dig att svalna medan du arbetar med datorn. Mycket trevligt.

Men denna USB Air Force fan är inte som din vanliga fläkt. Se, kommer denna USB gadget som en klassisk luft plan, bara mindre. Det har målats med en kamouflagetryck så det är verkligen som en riktig flygvapnet luft plan. Och det är något som du inte får se varje dag. Även denna USB gadget inte flyga, gör det skicka ut kall luft. Men oroa dig inte om att förlora fingrar om du träffar bladen. Se, är bladen gjorda för att vara mjuka och flexibla att de inte skulle skada dig.