dina många val av ATN mörkerseende utrustning

Vill du äga en enhet mörkerseende men är inte säker på vilket märke och vilken typ? Vi kan klippa jaga, ATN utrustning mörkerseende. Dessa verktyg är hittills de ledande produkterna på marknaden på grund av sin hållbarhet, pris och kvalitet.

Här är 4 av de bästa ATN mörkerseende utrustning som du kan köpa:

FLIR patrull ir

Denna ATN mörkerseende kamera använder en teknik som kallas termisk avbildning. Detta gör att din ATN mörkerseende utrustning för att övervaka individer-och även djur-hemlighet. Den har en förmåga att avslöja temperaturen eller värme signaturer av både djur och människor, så till exempel kan du direkt veta om någon är i ditt hem. ATN mörkerseende kamera också kan förstora upplösningen till upp till 4 gånger, så att du tydligt kan upptäcka position din misstänkte. Enheten har varit så effektiv att den också ofta används av brottsbekämpande myndigheter sedan början av 1980-talet.

En annan stor sak om detta ATN kameror mörkerseende är du också kan lägga till detta i din bil. Det kan också tåla växlande väderförhållanden bör du bestämmer dig för att installera detta utsidan.

ATN nattkikare

Funderar på camping eller jakt på natten? Känn dig inte alltför säker. Alltid ta med dig en ATN mörkerseende kikare. Denna tar hjälp av en teknik som kallas opticoelectonic systemet. Detta innebär att för dig att korrekt använda enheten måste du använda spänning. Ändå kommer bilderna att visas mycket tydliga och skarpa. Det är som om du faktiskt går i dagsljus.

ATN nattkikare också komma med skyddskåpor. De är avsedda att skydda objektivet från repor och andra möjliga saker som kan orsaka skador på dina linser. De kan också filtrera ut ljus, så när du tittar i kikaren på dagtid, behöver du inte känna bländning. ATN nattkikare innehåller också små hål, där du kan kontrollera tillståndet för din enhet när du ska använda den i fullt dagsljus.

atn natt storm en gul

Om du funderar på att titta på objekt på ett stort avstånd, är denna ATN mörkerseende enheten ett av de bästa köper. Med hjälp av sin höga kvalitet förstärkarröret, kan du förstärka faktiskt ljuset så mycket som 35.000 gånger. Det har också sin egen IR-belysning, vilket gör att du kan “se” i totalt mörker. Dessutom, när du köper den här, får du också en kamera adapter, som du omedelbart kan lägga in i din vanliga kamera. Du kan sedan omvandla det till ditt eget ATN mörkerseende enhet.

natt ande-2

Detta är perfekt för personer som vill något grundläggande. Detta är också perfekt för dem som har börjat med utrustning för nattseende. Detta är en typ av ett ATN monokulära mörkerseende. Onödigt att säga, men, det är packat med en massa bra och viktiga funktioner.

Först, det är lätt, så du kan ta med dig vart du än går. Linserna är också flerbestruket, så du kan väl köpa ut lampor som skulle hjälpa dig se bilder mycket klarare och ljusare. Du kan också använda detta i ett totalt mörker eftersom den har sin egen infraröd belysning. Enheten är också robust. Det inte skadas när indränkt i vatten eller utsätts för dimma.

Faktum ATN mörkerseende enheter är dina bästa alternativen om du vill ha mer kul och säkerhet nattetid. Dessutom har du många valmöjligheter, så du kan definitivt välja en som passar dina behov och önskemål.