bärbara MP3 Videospelare Orsak verkligen den tiden att gå

Har du någonsin varit i en situation när du var uttråkad av din sinne? Kanske flög i ett plan, ridande på en buss, väntar vid din tandläkare eller läkare för dem att ringa ditt namn eller kanske du bara rida i passagerarsätet under en road trip, du önskat att du hade något att göra tiden gå snabbare. Detta låter som det perfekta tillfället att piska din bärbara MP3-videospelare.
Bärbara MP3-spelare gör att du kan titta på filmer, musikvideor, TV-program och mycket mer. Till skillnad från bärbara CD-eller MP3-spelare, bärbara MP3-videospelare har en liten skärm som möjliggör rörliga bilder så att du kan bli uppslukad av din favorit TV-program eller filmer. Innan du vet det, kommer alla att tiden har gått och du har anlänt till din destination eller ditt namn kommer att kallas av din tandläkare eller läkare.
dina favoritfilmer och TV-program
Med framsteg inom videoteknik, kommer de flesta bärbara MP3-videospelare gör att du kan titta på dina favoritfilmer och TV när du vill. Vissa tjänster kommer även att du kan hyra dina favoritfilmer så att du kan titta på dem. Dessa hyror fungerar precis som din lokala videouthyrning butik, de bara kommer att försvinna efter några dagar istället för att du behöver lämna tillbaka dem. Du måste antingen köpa filmer att titta på din bärbara MP3-videospelare eller måste du hämta dem från peer to peer-nätverk.
Tyvärr, på grund av upphovsrättslagar, kan du inte bara överföra dina DVD-samling till er bärbara MP3-videospelare. Istället måste du köpa dina filmer och TV från vilken tjänsten är tillgänglig för dig så att de är i rätt format för att spela på din videospelare.
Du kan också titta på dina favorit tv-program på din bärbara MP3-videospelare. Du kan ofta prenumerera på en hel säsong av dina favoritprogram som ger dig gott om tid att titta på för att orsaka någon väntetid att passera snabbt. När du läser in dina favorit tv-program på din bärbara MP3-videospelare, kommer du att kunna titta på dem när du vill utan att behöva en tv eller kabel.
var som helst, när som helst
Oavsett var du råkar vara, så länge du har en bärbar MP3-videospelare och dina favoritfilmer och / eller tv-program lastas på det, kommer du att kunna fördriva tiden snabbt eftersom du kommer bli underhållen med din favorit drama, komedi, action thriller eller vad du råkar njuta.